2777
2789

چن روز پیش شوهرم کتکم زد بعد من پسرمو آورد گذاشت خونه بابام، پسرم از دیروز انقد شلوغ کرد اذیت کرد منم صب به شوهرم زنگ زدم بیا پسرتو ببر بمیرم واسش نمیدونم الان چیکار میکنه غذا خورده یا نه؟ ای خدا کاش بمیرم راحت شم😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای چطور طاقت میاری  من هروقت بچه میسپرم به مرد یا میوه بش داده یا بیسکوییت  اصلااا به ...

یه بار برده بودش با خودش بیرون هوا سرد بود نکرده بود یه جوراب بپوشونه اومدم پیشم گفت بابام حتی یه لیوان آبم بم‌ نداد بحورم😭😭

اصلا به خودش باشه غذا نمیخوره من به زور بش غذا میدم

ببین من ی بچه فوق العاده بد غذا دارم 

دو روز غذا نخوره هیچی نمیشه 

احساسات مادرانه رو سرکوب کن

همسرت دو روز  مسولیت بچه گردنش بیفته تازه میفهمه چیکا کرده 

قدرتو میدونه

اصلا به خودش باشه غذا نمیخوره من به زور بش غذا میدم

زنگ زدی کفتی بیا پسرتوووو ببر؟اگ پسر اونه ک نگرانیت چیه؟پسرشه بخودش ربط داره دل نسوزون .اگ پسرجفتتونه ک بزنگ بگو بیارش و پیش خودت نگهش دار .گناه داره تو سن حساسیه ها .

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
دقیقا من نباشم خونه صبونه که اصلا نمیده به پسرم ناهارم خشک و خالی یه چی جلوش میزاره

اکثرشون همینن اصلا ازشون نمیپرسن غذا میخوای نمیخوای بچه دیگه داره از گشنگی غش میکنه بش کیک میده 😑

تازه شوهرمن اگه باش قهر باشم جنازه بچه هامم بهش نمیدم چون تیکه تیکه شده تحویل میگیرم 😓

اینقد باهاشون بد رفتارمیکنه زنده نمیزارشون