2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و pco. پیازدرمانی

1952 بازدید | 14 پست

بچه ها من دور دوم پیازدرمانی باردار ‌شدم

دیشب بیبی چک مثبت شد. روز 43م...تا روز 38م منفی بود... بنظرتون مشکلی نداره... من وقتی بیبی قبلیا منفی شد شروع کردم ب اب پیاز و رازیانه خوردن.ده روز خوردم تا دیشب ک بیبی مثبت شد. خیلی اعصابم خورده. بعدازظهر میرم ازمایش... 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

یک سال بود جلوگیری نداشتیم و کلومیفن متفورمین دوفاستون خوردم 4ماه فایده ای نداشت این ماه فقط پیازدرمانی کردم و رازیانه خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم میخاستم الان اعصابم خورده ک چرا این ده روز رازیانه و پیازخوردم نکنه ب جنین اسیب بزنه

آهان 

نترس اینشالا که چیزی نمیشه  با یه دکتر هم مشورت کن 

مگه چقدر خوردی که؟

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
آهان  نترس اینشالا که چیزی نمیشه  با یه دکتر هم مشورت کن  مگه چقدر خوردی که؟

روزی دوبار ک اب پیازو خوردم تازه با پوست میجوشوندم. روزی یبارم رازیانه ی قاشق چایخوری دم میکردم میخوردم با دونه هاش

روزی دوبار ک اب پیازو خوردم تازه با پوست میجوشوندم. روزی یبارم رازیانه ی قاشق چایخوری دم میکردم میخو ...

فکر نکنم خیلی زیاد بوده باشه  حالا جنین  یه هفته اون زمان رو هم از تو تغذیه نمیکرده

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
فکر نکنم خیلی زیاد بوده باشه  حالا جنین  یه هفته اون زمان رو هم از تو تغذیه نمیکرده

عه خب خداروشکر خیالم راحت شد عزیزم 

چیشد عزیزم ب جنین آسیب زده بود یا نه؟

سلام عزیزم ن بچم سالم بود ولی توی 16هفته اب دورش کم شده بودو افتاده بود خشکی بدون هیچ علایمی... رفتم انومالی بهم گفت😣

ان تی همه چی عالی و نرمال بود

میشه بگی چجوریه طرزه استفادش 

پیازدرمانی رو میگی؟ 

ببین پیازش باید ازون گوست نارنجیا باشه

اگرم پوستش باشه ک عالیه. 

دولیوان اب میذاری کلرش بره. بعد میذاری جوش بیاد وقتی جو‌ش اومد دوتا پیاز متوسط یا کوچیکو ک شستی سر و تهشو میگیری 4قاچ میکنی با پوست میندازی توی اب. از وقتی دوباره قل خورد 5 دیقه بجوشه خاموشش کن قبل ناهار و شام بخور.

هربار جداگانه درست کن