یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای جانم خدا واست نگهشون داره😍واسه تو دلی منم دعا کن
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
خدا گل پسرتو نگه داره میگم شما عدد بتات یادته ؟ و چند موعدت ازمایش دادی
ممنون عزیزم من تیتر بتا ندادم چون هزینه ش بالا بود فقط یه هفته بعد موعدم تست مثبت یا منفی دادم
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
اخه بتای من ۷۳ روز بعد موعدم ۳۰سیکلم دکتر گفت بتات پایینه و احتمال سقط هست نگرانم کرد
نگران نباش اگه علائمی نداری صبر کن دکترا از این حرفا زیاد میزنن توکلت به خدا باشه