2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست
منم زیر دلم درد میگرفت درد کم نه زیاد فک میکردم پریود میشم ونشدم  ربطی نداره به پریودیات استرا ...

نه طاقت صبر کردن دارم دوس دارم زودتر برم آزمایش از طرفی نه جرات آزمایش دارم میترسم منفی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری شما؟

نه باردار بودم دارم از تجربه قبلم میگم در حال حاضر بچه دلم خیلی میخواد ولی شرایطشو ندارم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
نه طاقت صبر کردن دارم دوس دارم زودتر برم آزمایش از طرفی نه جرات آزمایش دارم میترسم منفی باشه

فکرت آزاد کن بهش فکر نکن خودت سرگرم کن اگه شاغلی یکم خودتو با کارت سرگرم کن اگه خونه داری تو خونه یه تنوعی بده غذای جدید نمیدونم یه کاری که حواست پرت شه هردفعه که یادش افتادی فقط بگو انشالله که خیر باشه بیشتر از این فکرشو نکن

من خودم دقیق یادمه ثانیه به ثانیه اش تا برام دیر میگذشت تاجوابو گرفتم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
فکرت آزاد کن بهش فکر نکن خودت سرگرم کن اگه شاغلی یکم خودتو با کارت سرگرم کن اگه خونه داری تو خونه یه ...

مگه میشه فک‌نکنم من هروز روزای تقویم و نگا میکنم ببینم چن روز شده چن روز گذشته ولی همینکه دلدرد میشم فک‌مبکنم پریود شدم کلا ناامید میشدم

هی میخوام خودمو بزنم به بی‌خیالی نمیشه روزام نمیگذرن

منم ۳روز دیگه مونده ب موعدم.  اما اصلا خودمو درگیرش نمیکنم .شاید فردا برم ی بیبی چک بگیرم ببینم چی میشه .اگه آزمایش دادن فکرتو درگیر کرده برو بده هرچی خیره انشالله همون میشه .انشالله همونی بشه ک میخوای🥰🥰

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭