2777
2789
عنوان

اقدام

169 بازدید | 24 پست

بچه ها من اچ سی جی زدم ۱۷,روز پیش ولی هنوز پریود نشدم بیشتر اوقات دلم درد میگیره ولی نمیشم بی بی چکم گذاشتم منفی بود چیکار کنم کسی بوده اینطوری باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش بدی مشخص میشه درد های پریودی هم نشونه این نیست که باردار نیستی من خودم از دوسه روز قبل موعد پریودی تا ده روز درد پریودی داشتم کمر درد اینا ترشح هم داشتم فکر میکردم پریود شدم میرفتم نگاه میکردم خبری نیس بی بی چک ها هم منفی میشد 

بی بی چک زیاد معتبر نیست چون میزان بتا تو ادرار میسنجه در واقع اول بتا تو خون بالا میره بعد تو ادرار

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
ازمایش بدی مشخص میشه درد های پریودی هم نشونه این نیست که باردار نیستی من خودم از دوسه روز قبل موعد پ ...

من فقط زیر دلم درد میگیره چن دقیقه باز تموم میشه باز دوباره پریودیامم منظم نیس که بدونم کی میشم

من فقط زیر دلم درد میگیره چن دقیقه باز تموم میشه باز دوباره پریودیامم منظم نیس که بدونم کی میشم

منم زیر دلم درد میگرفت درد کم نه زیاد فک میکردم پریود میشم ونشدم 

ربطی نداره به پریودیات استراحت داشته باش خودت خسته نکن تقویتی بخور یه چن روز دیگه هم صبر کن بعد برو آزمایش بده

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛