2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچهام کوچیکن یکی شیش ماهه یکی سه ساله،خیلی در روز اذیت میشم به کارام نمیرسم ،همش درگیرم خستم دلم است ...

🥺خسته نباشی عزیزم

یکم دیگه تحمل کن بچه ها بزرگتر بشن دردسرشون کمتر میشه

🥺خسته نباشی عزیزم یکم دیگه تحمل کن بچه ها بزرگتر بشن دردسرشون کمتر میشه

انشالله 

بخدا دیگه کم اوردم الان شیش ماه یه ارایشگاه نرفتم خرید نرفتم مهمونی نرفتم هیییچااا فقط در گیر بچهام

انشالله  بخدا دیگه کم اوردم الان شیش سال یه ارایشگاه نرفتم خرید نرفتم مهمونی نرفتم هیییچااا فق ...

هرچیزی زیادیش بده خب

کل زندگیتو وقف بچه هات کردی...ی تایمی و واسه خودت خالی بزار

سعی کن انگیزه بگیری اینطوری کاراتو سریعتر انجام میدی،خلاقیتت بهتر میشه،افکار بهتری ب ذهنت میرسه...گاهی میتونی از بقیه کمک بگیری 

اروم باش سعی کن مثبت فک کنی

آره اینم  هست

همینه فقط

تو خونه ای ، بیکاری ، فکر و خیال میکنی ، حالت بد میشه . همه همینن الان البته بخاطر قرنطینه . سعی کن بزنی بیرون یا تو خونه هم هستی مشغول کن خودتو . تو تاپیک آخرم راهکار دادن واسه سرگرمی بچه ها .

هرچیزی زیادیش بده خب کل زندگیتو وقف بچه هات کردی...ی تایمی و واسه خودت خالی بزار سعی کن انگیزه بگی ...

هیچکس نیست بهم کمک کنه ،دلم میخواد انگیزه ولی ندارم

هیچکس نیست بهم کمک کنه ،دلم میخواد انگیزه ولی ندارم

عزیزم تنهایی خیلی بده

دوستم اینطور وقتا بهم‌میگه ب سختیایی ک تا الان کشیدی فکر کن...بعد میبینی اینی ک الان درگیرشی دربرابر اون سختی ها هیچی‌نیست