2777
2789
عنوان

چشم خوردم کمک😿😭

97 بازدید | 1 پست

سلام دوستان کسی هست بدونه چجوری چشم سنگین و میشه از زندگی بیرون کرد ..من پارسال یه خانمی که میومد کارای ارایشگاهیمو انجام میداد به خاطر کرونا سالن نمیرفتم و خیلی خسیس بود جوری که دستکش یبار مصرف و میشست و میگفت ننداز دور باز استفاده میکنم یا پول اسنپ و ازم میگرفت ولی با اتوبوس میومد ..یبار گفت وای خوشبحالت که ماشین لباسشویی خوبی داری داری چند گرفتی منم باید بگیرم خدا شاهده ماشین نو نو سالم یهو بدون دلیل موتورش خراب شد بعد یبار دیگه اومد گربمونو چشم زد گفت چه گوگولیه گربم مریض شد دیگه خوب نشد ..منم چون به این چیزا اعتقاد نداشتم باز گفتم بیاد موهامو رنگ کنه….موهام تا کمرم بود پر پر همه حسرت موهامو داشتن اصلا یه ذره هم ریزش نداشت…اومد جلو آیینه میزد زیر موهام میریخت جلوم هی میگفت ببین چه موهای پرررری داری ببینننن …یهو از دو روز بعدش بدون هیچچچ دلیلی ریزش فوق شدید و عجیب غریب گرفتم موهام دسته دسته اومد پایین از این دکتر به اون دکتر انواع آزمایش چکاپ کامل هیچ مشکلی نداشتم و دکترا اصلا نفهمیدن دلیل ریزش موهام چی بوده …الان یکسال شده موهام خوب نشده هیچ هنوز انرژی منفی که سمتم داده رو حس میکنم یه حس سنگینی عجیبی دارم همش بد میارم،،،با اینکه کلی اسپند دود کردم چهار قل خوندم ون یکاد خوندم تخم مرغ شکستم صدقه دادم ولی چشماش خیلی شور بود حتی با همسرم هیچ مشکلی نداشتیم هی پرسید همسرت چکارست ببینم رابطتون خوبه یهو با همسرم شدیدا مشکل پیدا کردم که چشم دیدنشو نداشتم …اصلا زندگیم نابود شد انقدر این بدقدم بود تروخدا نمیدونید چجوری انرژی اینو میتونم از بین ببرم ؟