2777
2789

اتبوس راني برو يا فردا برو ايسگاه همون اتوبوس راننده رو پيدا كن شايد برداشته باشه البته شايدم مسافرا برذاشتن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برنداشته باشن مردم میشه پیگیری کنید ساعت اتوبوس رو اما این مردم به هیچ چیز رحم نمیکنن تو روز روشن دزدی میکنن اینکه دیگه جلوی دستشونه خدا لعنتشون کنه

میشه با دلهای پاکتون برای مامان شدنم صلوات بفرستید

برو پایانه همون جای که سوار شدی به دکه های که شارژ میزنن بگو احتمالا میدن اونجا من یه مرتبه سه میلیون جا گذاشته بودم راننده داده به همون نگهبان داد بهم پول بده خدا

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

یه بار دختر من از دانشگاه می اومد یه ساک دستی  داشت ظرف غذاش  کیف پولش که کارتهاش همیشه دوسه تا چک پنجاه تومن توش میزاشت برای روز مبادا  با پول  کارت مترو از همه مهم تر یه روسری برام خریده بود کلی هم گرون خریده بود  اومد مترو سوار بشه دید ساک دستش تیست برگشت از اتوبوس پرسید گبت چیزز نبود تازه اخر همه پیاده شده بود  بچم پول مترو هم نداشت بیاد تا پدرش بره بیارش از دوستش قرض  گرفت اومد 

عزیز اتشاله که پیدا بشه ولی غیدشو بزن