2777
2789
ما چون باغداریم اصلا روغن دیگ ای نمیخریم . نه همون اول بریز . البته ب کیفیت روغن زیتون هم بستگی دا ...

آها ممنون میخاستم برا بچه هام بگیرم ولی خب مال شما طبیعیه طبیعیه دیگه خوشبحالتون ماهم باغداریم ولی زیتون نیست اینورا 

نکنه مامان منی   مامان منم برس وشونه خیس به موهاش نمیزنه چادر که میزاره برا عروسی یا مجلس جای ...

ن ولی قطعا دخترمنم بعد عین شما میگه مامانم اخلاقش یجوریه...

من به نیمرو زردچوبه بزنن نمیخورم شل باشه نمیخورم...

خیلیه..البته اذیت نمیشم تا وقتی خونه ی خودم یا بابام باشم بقیه جاها ن😥😄

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ممنون میخاستم برا بچه هام بگیرم ولی خب مال شما طبیعیه طبیعیه دیگه خوشبحالتون ماهم باغداریم ولی ز ...

همون موقع ک کته رو میذاری روغنش رو هم بزن.

یا مثلا ماکارونی پختنی ب مواد زیاد بزن از همون رو ماکارونی و زیرش بریز بذار بوش رو حس نکنین 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ن ولی قطعا دخترمنم بعد عین شما میگه مامانم اخلاقش یجوریه... من به نیمرو زردچوبه بزنن نمیخورم شل باش ...

مامان منم اذیت نمیشه ولی مارو کشته    شوهرم میگه بابات واسه همین چیزا زود فوت کرده  

مامان منم اذیت نمیشه ولی مارو کشته     شوهرم میگه بابات واسه همین چیزا زود فوت کرده &nb ...

😄😄😄😄من نامزد کرده بودم مامانم حرصش درمیومد میگف انقد ادا اصول داری مادرشوهرتم لنگه ی خودته😄😄😄ولش کن سربسرش نزارین گناهه😌😄

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕