2777
2789
عنوان

کرونا

132 بازدید | 15 پست

سلام کسی میدونه استفراع از علائم کروناس؟

ماچن وقت پیش رفتیم خونه یکی از اقوام بچش بیحال بود و گف بالا میاره

دخترمنم رفت باهاش بازی کرد فرداش کلی حالش بهم خورد و بیحال بود ی روز بعد خوب شد باز روز بعدش پسرم همینجوری شد ی روز حالش بهم میخورد و بیحال اونم بعد ی روز کامل خوب شد

بعد باز خودم دیشب کلی بالا اوردم ومعده درد داشتم از صب تهوعم خوب شده ولی خیلی کمردرد و پادردم بنظرتون از چیه

میتونه کرونا باشه؟

اینم‌بگم ن تب ن‌گلو درد ن سرفه و ابریزش هیچکدوم نداشتیم

خیلی نگرانم کروناس یانه

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دلتا این مدله. اقوام ما هم اینجور بودن

واقعا؟؟

میشه بیشتر بگین

چ علائمی داره؟

فقط بالا اوردن؟

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

کل بیماریهای ویروسی این شکلی ان ممکنه اصلا کرونا نباشه اسهال و استفراع بیماری ویروسی کاملا مسری هست،اما تو کرونا گوارشی هم تب و لرز نمیشه بلکه عمون اسهال استفراغ تو بچه ها اکثرا شکم درده

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
کل بیماریهای ویروسی این شکلی ان ممکنه اصلا کرونا نباشه اسهال و استفراع بیماری ویروسی کاملا مسری هست، ...

ی نفر گفت ویروسه کرونا نیست

از کچا بفهمم چیه

بچه هام کامل خوب شدن خودم ولی پادرد و کمردردم هنوز

دوز دوم واکسنم فرداست بزنم یانه؟

یه ویروس هم اومده که این شکلیه نگران نباش ممکنه اون باشه توی همین نی نی سایت چند نفر دیدم گفتن اینطور شدن اگه تب نداری احتمالا نیست چون کرونا اکثرا تب داره حالت تهوعشم فکر نکنم اینقدر زود خوب بشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ی نفر گفت ویروسه کرونا نیست از کچا بفهمم چیه بچه هام کامل خوب شدن خودم ولی پادرد و کمردردم هنوز د ...

فردا برو اول تست بده بعد واکسنتو بزن،ببین منم یه سری کرونا گوارشی گرفتم پسرم زود در حد یک روزه خوب شد اما خودم نه یه هفته ده روز طول کشید اسهال استفراغ سردرد داشتم.حتما یه تست بده خیالتون راحت شه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
یه ویروس هم اومده که این شکلیه نگران نباش ممکنه اون باشه توی همین نی نی سایت چند نفر دیدم گفتن اینطو ...

بچه ها ی روزه خوب شدن کامل

خودمم فقط پادرد و کمر دردم

نمیدونم چیه

فردا برو اول تست بده بعد واکسنتو بزن،ببین منم یه سری کرونا گوارشی گرفتم پسرم زود در حد یک روزه خوب ش ...

باشه ممنون

بچه ها ی روزه خوب شدن کامل خودمم فقط پادرد و کمر دردم نمیدونم چیه

‌ولی فردا نرو برای واکسن ببین بهتر میشی هفته بعد برو بگو اینطور شدی تا اگه نیاز دونستن بری تست بدی

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

سادات جان خدا رو به جد پاکت لطفا قسم بده حاجتمو بده و دلمو شاااد کنه انشالله 🥺😭😭🙏🤲

ممنون میشم 🥺🤲😭💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
سادات جان خدا رو به جد پاکت لطفا قسم بده حاجتمو بده و دلمو شاااد کنه انشالله 🥺😭😭🙏🤲 ممنون میشم ...

عزیزم ان شالله بحق امام حسین خدا حاجت دلتو بده براتون۱۴یا جوادلائمه میگم .....