2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این ماه بامصرف کلی پروژسترون پریودنشدم 😐

بیبی هم منفی بود 

حالا موندم

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
پارسال شش ماه مصرف کردم باردارشدم ولی سقط شد امسال هنوز با مصرفش نتیجه نگرفتم ، دوفاستون بهتره؟

فکرنکنم لتروزول باعث بالغ شدن فولیکول میشه ولی دوفاستون فقط پریود تنظیم میکنه

من دوتاشو باهم بهم داد دکتر 

دعا کنید منم مادر بشم😭😭
فکرنکنم لتروزول باعث بالغ شدن فولیکول میشه ولی دوفاستون فقط پریود تنظیم میکنه من دوتاشو باهم بهم دا ...

من هم لتروزول مصرف می کنم هم مدروکسی تنبلی تخمدان دارم فقط میترسم با دارو جواب نگیرم 

گاهی درد پریودی دارم فکرمیکنم شدم ولی میبینم نه نیست 

میخواستم جوشونده بخورم که پریودم بیاد میترسیدم باردار باشم که نبودم حالا یا واقعا باردار نیستم یا زود بوده برا آز

دعا کنید منم مادر بشم😭😭
گاهی درد پریودی دارم فکرمیکنم شدم ولی میبینم نه نیست  میخواستم جوشونده بخورم که پریودم بیاد می ...

منم خواستم جوشونده بخورم ترسیدم برای من 35

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
چند دوره استفاده میکنی لتروزول منم همین ترس رو دارم

سه ماه کلومیفن مصرف کردم که فقط شکم درد و درد شدید تخمدانو داشتم اصلا بهم نمیساخت بعدش سه دوره‌ واسم لتروزول تجویز کرد که دو دوره مصرف کردم اگه جواب نگیرم فک کنم برم واسه ivf 

تست ندادی با لتروزول دوره هات چند روزه میشه 

من ماه های قبل با دارو دقیق بودم

بیبی منفی بود