2777
2789
عنوان

بلاکم کرد😒

2045 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها من صبحی از خواب بیدار شدم  رفتم واتساپ دیدم آنلاینه زنگ زدم به نامزدم(عقدی) باهاش یکم حرف زدم قطع کردم یه ساعت گذشته بود باز رفتم واتساپ دیدم انلاینه زنگ زدم گفتم چرا اینقد انلاینی گفت تازه انلاین شدم الانم عصبیم قطع کرد بعد یه نیم ساعت دیگه من زنگ زدم صداش نمیومد قطع شد دفعه دوم که زنگ زدم داد زد حالیت نمیشه کار دارم بعد قطع کرد بلاک کرد منم هعی زنگ پشت زنگ بلاک کردم از همجا حتی نتونم ز بزنم با گوشی مامانم زنگ زدم گفت شب تا شب خواستم بهت زنگ میزنم نخواستمم نمیزنم باهاتم شوخی ندارم قطع کرد باز خط مامانمم بلاک کرد  

اینم پیامایی که بهش دادم ...!بنظرتون الان چیکار کنم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد بهش گیر نده تروخدا 

یه وقتایی ادم میخاد انلاین باشه واسه خودش تو مجازی بچرخه یا اصن یوقتایی کار داره 

بحث عشق یه طرف حریم شخصی یه طرف... یکم فضا بذید ب طرف مقابلتون

مگه قبلا خیانت کرده؟؟؟ 

دوران دوستی بخاطر اینکه حرص منو در بیاره تو اینستا به دخترا پیام میداد عکس میفرستاد بعد اینکه من میدیدم پیاما پاک میکرد خیانت نکرده😭

چقد پيگيري 

باو انقد اويزون نباش

نامزدتع ك نامزدته ديگ نبايد هر ديقه چكش كني ك اينجوري باهات رفتار كنه و روش ب روت باز شه

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام

وای خب وقتی گفته کار داره دستش بنده چرا گیر دادی هی زنگ زدی؟ خب خودتم باشی کار داشته باشی یکی هی تا میتونه بهت زنگ بزنه اعصابت خرد میشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

تو رو خدا با بچه بازی گند نزنید تو روابطتون

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
دوران دوستی بخاطر اینکه حرص منو در بیاره تو اینستا به دخترا پیام میداد عکس میفرستاد بعد اینکه من مید ...

هرچی بیشتر تو بری سمتش اون دورتر میشه. مردا جنبه اینهمه توجه و ندارن

یکمی هم دست نیافتنی باشید آخه چرا اینقدر خودتون رو وابسته نشون میدید؟