2777
2789
عنوان

کیا صابون زرد چوبه استفاده کردن

356 بازدید | 22 پست

سلام به همه

من چن جا خوندم صابون زرد چوبه برا جوش خیلی خوبه.کیا استفاده کردن و نتیجه گرفتن؟من صورتم هم خیلیییی جوش داره هم جای جوش و چاله.همه راه هارو امتحان کردم انواع پن و صابون انتی باکتریال استفاده کردم ولی نتیجه خاصی نگرفتم میخام اینم امتحان کنم میشه تجربه هاتونو بگید

برای جوش نمیدونم ولی برای روشن تر شدن پوست من جواب گرفتم ولی صابون عسل از صابون زردچوبه هم بهتر بود برام

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خواهرم استفاده میکنه جوشاش کوچیک شدن

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘