2777
2789
عنوان

سوال شخصی دارم خانوما بیاین

277 بازدید | 29 پست

ببخشید سوالم و اینجا مطرح میکنم فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم ممنون میشم راهنماییم کنین و ‌تجربیاتتون و باهام در میون بزارید

من ۱ ساله ترشح دارم خیلی زیاد، ۴ یا ۵‌ماه پیش که رفتم دکتر گفت چقد عفونت داری چه جوری تا الان تحمل‌ کردی

ببخشید مثل ادرار همینجوری میاد، ولی بو نداره اصلا، بعضی وقتا بیرنگه بعضی وقتا پنیری شکل، الان از دیشب دارم قرص واژینال کلوتریمازول استفاده میکنم، خیلی هم رعایت میکنم همش لباس زیر تند تند عوض میکنم نمیدونم‌ دیگه‌ چیکار کنم خسته ام، ترشحم شدیده، به مترونیدازول هم حساسیت دارم، خارش و سوزش هم دارم

نشتی ادرار هم دارم جدیداً

راه خونگی نباشه ترجیحاً🤦🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شنیدم نباید لباس زیر پوشید،ولی شما لباس زیر نپوشی کلا همه جا خیس میشه فک کنم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

شورت نپوش،،حتی اگه یه ساعتی ی بار عوض کنی

عنبر نسا خوبه،،، سرکه سیبو اب رو تو تشت قاطیکن و بشین داخلش،،سرکه کم باشه

دمنوش پنیرک یا رازیانه خوبن ،،اما زیاده روی نشه

ژل شست و شو بگیر بدنتو بشور اما هفته ای یه بار نه هرروز ،، چون اراف واژن میکروبای مفیدی داره ک اگه زیادی ژل بزنی اونا از بین میرن  و عفونت ببشتر میشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

دکتر نمیری، راه خونگی هم نباشه؟ پس چی میخوای؟ عفونت شدید اگه درمان نشه خییلی خطرناکه ها... سعی کن هر چه زودتر بری دکتر. با این وضعیت اگه زودتر اقدام نکنی ممکنه نیاز به بستری هم پیدا کنی

یه تشت تمیز توش آب گرم بریز با نمک ده دقیقه توش بشین. تو تشت آب گرم یه استکان سرکه سفید بریز با اب ده دقیقه بشین، تو تشت آب گرم یه مقدار بتادین بریز ده دقیقه بشین. لباس زیراتو با آب جوش بشور و تو آفتاب مستقیم خشکشون کن. علت عفونتتم مهمه، احتمالا همسرتم عفونت داره ایشونم باید درمان شه. 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

اره گلم خوب میکنی می‌پرسی ، واقعا این سایت واسه همین چیزاش خوبه، کسی کسیو نمیشناسه ، ادم بعضی موقعا براش سوال پیش میاد و خب نمیتونه بره از فامیل بپرسه ، اینجا بهترین راهه ولی خب اگه بعضیا ازش اشتباه استفاده نکنن

انقد جوو مسموم و خراب میکنن عمدی که کار میکشه به گزارش و تعلیق

واسه راه حل هم ، که من عفونت ندارم ولی خب همون ترشحات دیوونم کرده ، دکترم رفتم گفت مشکلی نداری فقط بدنت اینجوریه ،

معذرت میخوام فقط بعد ر.ا.ب.ط.ه س تا فرداش ت.ر.ش.ح دارم خیلی بده ادم دیوونه میشه

ولی خب نمیدونم چیکار کنم براش چون اگه قرصی چیزی مصرف کنم میترسم خطر داشته باشه چون دکترم گفت مشکلی نداری

اگه کسی راه حلی گذاشت که خطر نداشت لایکم کنید♥️ممنون

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است