2777
2789
آفررررییین پس ب‌کامنت بقیه کار نداشته باش😉🤣

اجازه میدی جمله هاتو با طلا بنویسم 👀😂😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
آفررررییین پس ب‌کامنت بقیه کار نداشته باش😉🤣

شمام ب مساعل زندگی بقیه کار نداشته باش😂😃

این دیوونه💀وجدان داشت                                         دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(:                                                    این دیوونه، حس داشت😅                                        اما شده شـیــطــ👿ــان                                               این دیوونه، ای کــاش...☠️                                              این دیوونه، ای جــــان🤤                                           این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی یه طرز فکر و یه دیدگاهی داره  من اینو برای شخص خاصی گذاشتم دیگع اگه کسی به خودش گرفته ب ...

😂اوک

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خودش میگه فوضولی اخه و پیفه بعد تو کامنت بقیه دخالت میکنه😂😂

اره 😂😂😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
اجازه میدی جمله هاتو با طلا بنویسم 👀😂😂

با ذکر‌منبع حتما😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
واااااااای    

والا😅

این دیوونه💀وجدان داشت                                         دیوونه عـشــ💔ــق داشت...(:                                                    این دیوونه، حس داشت😅                                        اما شده شـیــطــ👿ــان                                               این دیوونه، ای کــاش...☠️                                              این دیوونه، ای جــــان🤤                                           این دیوونه،پیک باز🥃بریز،بکن،عشق باش...🤘🏻
نه ببین مخاطب پیداست.خودت داری میگی خدا ولی امضای شما مخاطب مشخص نیست من ک ب خود نگرفتم😑 کلی میگ ...

خوب همین 

مخاطب پیداست 

چرا باید ینفر به خودش بگیره و بیاد بنویسه اگه مثلا من مینوشتم از همتون بدم میاد حق داشتین ولی قشنگ واضح و مشخصه امضای من به چه کسی هست

با ذکر‌منبع حتما😂

مرسی 😂🤍

هکسره چیه دیگه

غلط املایی رایج به معنای نوشتن ه در جایی که باید کسره باشه و گذاشتن کسره در محلی که باید ه باشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شمام ب مساعل زندگی بقیه کار نداشته باش😂😃

حرف بقیه رو ، رونوشت نکن😉😂بگرد یچیز جدید پیدا کن واس خودت کوچولو

والا کاپ کیک هم ب اسی گف ب تو نگف ک خودتو.... ن من هیچوقت اشتباه نمیکنم 😁😁😁 خیالت تخت برای مور ...

کاپ کیک ب اسی گف من ب کاپ کیک 

سرت بکش بیرون جز عن چیزی نیس دوست عزیز 🤣🤣🤣

خب تو چیکار داری امضای اون بده  امضای خودشه دوستداره پی‌پی کنه توش وااا چقد فضولن ب ...

خوبه تو خیابون جلو همه یکی بیاد پی پی کنه ؟؟؟ 

اینجا هم محیط اجتماعیه‌ ، کسی حق توهین نداره  

درخواست دوستی قبول نمیکنم
حرف بقیه رو ، رونوشت نکن😉😂بگرد یچیز جدید پیدا کن واس خودت کوچولو

توعم کار بقیه رو انجام نده 

هرکی خودش میدونه🤣🤣🤣🤟🏻