2777
2789

خانما دکتر‌ زنان خوب شیراز کسی رو میشناسین که با انصاف باشه و برای مریض وقت بزاره؟من میخوام از چکاپ‌ کامل شروع کنم‌ و کلا برم زیر نظر یک‌پزشک خوب و خوش اخلاق تا هر زمان که قصد بارداری داشتم،لطفا کمکم‌کنین😘❤

دکتر خودم یعنی بادحوصله و بااخلاق تر از خودش ندیدم یکی یکی مریض میبینه

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم‌ چقدر عالی اسمشون چی هست کجا میشینن؟😍

اکرم ترتیفی زاده مطبش تو هفت تیر 

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
اکرم ترتیفی زاده مطبش تو هفت تیر 

ممنونم عزیزم 

چقدر عالی 

نوبت دهی به چه صورت هست،شماره تماس دارین ازشون؟پیش یه دکتر رفتم برام سونو داخلی نوشت اما اون دکت اینقدر بیشخصیت بود نمیخوام برم پیشش

سونو داخلی ایشون انجام میدن؟

و اینکه زایمان طبیعی خودشون انجام میدن؟.ببخشید این همه سوال میپرسم

ممنونم عزیزم  چقدر عالی  نوبت دهی به چه صورت هست،شماره تماس دارین ازشون؟پیش یه دکتر رفتم ...

زایمان طبیعی رو نمیدونم ولی نوبت تلفنی میدن 

خدایی هم خودش هم منشی خیلی خوش برخوردن سونو هم خودش انجام میده و مهمتر اینکه حریم خصوصی بیمار رو رعایت میکنه اصلا دو نفری نمیفرسته پیش دکتر

من میرم هزار تا سوال هم بپرسم با مهربونی جواب میده خیلی باایمان و دلسوزه

۰۷۱۳۲۳۴۵۵۰۷