2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ بچاها تست کرنا درد داره؟؟؟؟؟؟؟الان تو نوبتم میترسم🥲🥲🥲🥲🥲🥲😐💔🔪

فکر نکنم میگن یه لحظه هست

خدا را آنقدر در زندگیتان احساس کنید تا زندگی حس زیبایش را به شما ببخشد
این سایت , سایت مفیدیه تو یه سری چیزا و خیلی جاهاهم مخرب بوده. حقیقتا به جای خوندن تجربیات بقیه بای ...

دقیقا 

چون از  چند تا تجربه ها گفته میشه یه موقع هایی خیلی مفید بوده

وااااااای خدااااا نگا تا کجا میکننننننننن درد نداره ینی😐😐🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔💔💔🔪

استرس نداشته باش چند ثانیه هست 

اینارو نگاه نکن

خخخخخخ بچاها تست کرنا درد داره؟؟؟؟؟؟؟الان تو نوبتم میترسم🥲🥲🥲🥲🥲🥲😐💔🔪

نه اصلا، یه حس خاصی داره ولی اصلا بد و دردناک نیست

من تا قبل از این که تست بدم اصلا نمیدونستم دماغم همچین جایی داره😂

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
این سایت , سایت مفیدیه تو یه سری چیزا و خیلی جاهاهم مخرب بوده. حقیقتا به جای خوندن تجربیات بقیه بای ...

سلام خوبید 

چرا کم پیدا شدید ؟ 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
سلام متشکرم شما خوبین؟ والا سرم شلوغ بود با کارای دانشگاه ... بیشتر میام انشالله از این به بعد. ...

ممنون

خداروشکر که در سلامت هستید انشالله همیشه سرگرم دانشگاه و خوشی باشید 

خیلی وقت بود تو فکر شما بودم اینجا دیدم گفتم احوالی بپرسم خوشحالم که بیشتر درکنارمون خواهید بود😘😘😘😘😘

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
دقیقا  چون از  چند تا تجربه ها گفته میشه یه موقع هایی خیلی مفید بوده

سایت خوبیه  

فقط از دست این بچه ها و کنکوری ها حرص میخورم میان تو تاپیک متاهلا نظر میدن زود طلاق بگیر! برو حالشو بگیر!! و کلی آتش اختلاف زن و شوهر ها رو بیشتر میکنن!

ای کاش میرفتن تو سایت های اختصاصی خودشون

نه اینکه بیان تو این سایت و تو تاپیک هایی که بهشون مربوط نیست دخالت کنن  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀