2777
2789
عنوان

لو رفتن

771 بازدید | 58 پست

سلام من دو ماهه که به عنوان صندوق دار تو یه فروشگاه مشغول به کار شدم ... گاهی یه مقدار پول از دخل کش میرم البته حساب کتابا رو جوری درست میکنم که اخر شب کم نیاد پول ولی حس میکنم که مدیرای فروشگاه فهمیدن ... چون هر شب همه حسابا رو جدیدا خودشون کنترل میکنن و جنسا رو شمارش میکنن که تو یک ماه و نیم گذشته نمیکردن ولی تازگیا سخت گیر تر شدن ... به نظرتون استعفا بدم قبل این که تو روم بزنن  ؟؟؟ ممکنه فهمیده باشن اصلا ؟؟؟

چقدر راحت میای میگی دزدی میکنی😑

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر امشب تاپیکای سم دیدم

احساس میکنم حرمت خیلی چیزا شکسته شده :/ 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
کار خوبی نکردم قبول نمیدونم چرا این کار و میکنم واقعا انگار دست خودم نیست ولی الان یه راهنمایی احتیا ...

این ی مشکلی بعضی ها دارن برو پیش روانشناس حتی نیاز هم نداشته باشن اما انگار مجبوری باید بدزدن

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

میتونی درخواست حقوقتو جلو جلو بکنی خب 

ب پولش احتیاج ندارم اصلا نمیدونم چرا این کار و میکنم الان میخوام بدونم اگه استعفا بدم ضایعس ؟ یا سعی کنم خودم و درسن کنم و دیگ دست نزنم به پولای صندوق ممکنه متوجه نشده باشن