2777
2789

بچم سه ماهشه ،شوهرم کرونا گرفته،با پدرشوهرو برادرشوهرم تو یه ساختمونیم هزکدوم یه واحد،منو بچم اومدیم خونه مادرشوهرم اینا که شوهرم قرنطبنه باشه ،غذا و ابمیوه و...میفرستیم واسش،حالا برادر شوهرم و زن و بچش هییی میان اینجا ،بچشون به شدت جیغ جیغو و نونوره،بچمو میخوابونم جییغ میزنه بچم میپره،میره در کابینتارو مححححححکم میکوبه،داد میزنه،هیچکی هیچی نمیگی،خیلی بخوان چیزی بگن میگن عه عزیزم نکن اینکارو ،اگرم جاریم یه روز نیاد هییی بهش زنگ میزنن میگن بچه رو بیار،میگن ما این بچه رو یه روز نبینیم دق میکنیم،بچم همش تو خواب میپره و بغض میکنه😔

خونه مادرم اصلاااا شرایط موندن ندارم به دلایلی....

گفتم بزنه به سرم میگم میرم خونه خواهرم،ولی میگم ایندفعه من نرم اونجا مبتلا شم،بالاخره تو کرونا میگن اینور اونور نرید،چکار کنم؟😔هیچی ب ذهنم نمیرسه ،اینم بگم‌اگر اعتراض کنم میگن خونه خودمونه

شوهرت بکن تو اتاق برو خونه خودت 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادش قبول نمیکنن عمرااااااا

خب حالا که قبول نمیکنن پس بهشون بگو مراعات حالتون رو بکنن 

درسته خونه اونای ولی توام آرامش میخوای 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
عزیزم چاره ای نیست. باید تحمل کنی. انشاالله زود تموم میشه این روزها.  خونه خواهر یا مادرت هم ن ...

الان این موقع شب بچه جاریم محححکم در کمدو کوبید بچم‌بدجور از خواب پرید منم پا شدم در اتاقو محکم بستم که بفهمه،دست بچشو گرفت رفت،اگر بحث و اعصاب خرد کنی ای پیش بیاد میزنه به سرم ول میکنم میرم خونه خواهرم،انگار فقط اون نوه لوسشون ادمه ،اصلا اهمیت نمیدن ب بچه من،میبینن میپره از خواب میخندن میگن عادت میکنه

شوهرم که‌کرونا گرف ... من بچه‌هام پیشش موندیم ماهم کرونا گرفتیم اذیت شدیم ...ولی بهتره از اینکه بری ...

بچم سه ماهشه،واکسنم نزدم من،شوهرم‌خیییلی واسه بچمون میترسه،عمرا نمیزاره بریم پیشش

الان این موقع شب بچه جاریم محححکم در کمدو کوبید بچم‌بدجور از خواب پرید منم پا شدم در اتاقو محکم بستم ...

آخه عزیزم. بری اونجا خواهرتو مریض کنی خدای نکرده خوبه؟

نهایتا برو خونه خودت. همسرتو بفرست تو اتاق. فقط برای حمام و دستشویی برو خونه مادرشوهرت. اگه یه دستشویی دارید تو خونه. 

یعنی هر موقع میان بچتون خواب....دیگ اونم بچست عزیزم بنظرم وقتی اومد خودت یه جوری سرگرمش کن

اخه تایم زیادی اینجان،بعد شب که وقت خواب بچمه میاد،از ساعت ۷ عصر تا ۱ شب میاد

آخه عزیزم. بری اونجا خواهرتو مریض کنی خدای نکرده خوبه؟ نهایتا برو خونه خودت. همسرتو بفرست تو اتاق. ...

چرا میگن دستشویی انقدر مهمه تو کرونا؟ 

اخه بدبختی دستشویی نزدیک اتاق بچمه