2777
2789
سلام

من خیلی وبلاگ آوا رو دنبال میکردم. منتها خیلی وقته آپ نمیکنی میشه یه عکس جدیدش رو بزاری
سلام عزیرم... مرسی که به یاد من و آوا بودی... پسری خوبه؟ راستش بدی وبلاگ اینه که هر از گاهی سایتی که توش عکسا رو آبلود کردی از بین میره همه عکسات از وب میپرن ... اگه تو فیس بوک هستی nava sharghi رو ادد کن عکسای جدید آوا هم هست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نوا جون. مرسی از اینکه جوابم رو دادی. خدایش خیلی آوا رو دوست دارم. یکبار اتفاقا از مهنوش جون پرسیده بودم حالتون رو. وقتی دو شب پیش دیدم هستید خیلی خوشحال شدم و خواستم ازتون جریان وبلاگ و عکسهای آوا رو بپرسم و بخوام که ازش عکس بزارید . هزار ماشالله از عکس کاربریتون مشخص بود که الان هم مثل بچگیاش خوشگلو دوست داشتنیه. متاسفانه این عکسی که اینجا هست باز نمیشه ولی حتما توی فیس بوک اددش میکنم. آوای عزیزم رو ببوس . قربانت

دوستان من تجربه خودم رو میگم من یه حاجتی داشتم که ۵،۶ سال براش دعا میکردم قرآن خوندم نشد با نماز شب کمتر از ۳ ماه خدارو شکر حاجتم برآورده شد،البته من یکم تنبلی میکردم هر شب ۲ رکعت نماز شب میخوندم نیم ساعت قبل از اذان صبح ۲ رکعت نماز نیم تسبیح استغفار برای خودم و کسی که این مشکل رو داشت و بعد دعا  ،نماز شب خیلی آرامش بخشه، تو طول روز از نظر امید و آرامش انسان رو شارژ میکنه برای من عالی بود