2777
2789
عنوان

روش پیشگیری از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 126 پست
میخوام اعترف کنم من توگوشیش دیدم که بااون درارتباطه😭دلم خونه نمیدونم چکارکنم

ازش مدرک داشته باش اینجوری نمیتونه انکارکنه زووووودی ازش مدرک بگیر بعدا هم چندجا کپی کن که نیاد ازتو گوشیت حذف وایناکنه

مگه نمیگی دختره ازدواج کرده بچه داره ینی دختره اینقد هرزه ست هنوزم ارتباط دارن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازش مدرک داشته باش اینجوری نمیتونه انکارکنه زووووودی ازش مدرک بگیر بعدا هم چندجا کپی کن که نیاد ازتو ...

شماره دختره وآدرسشو دارم

آره ازدواج کرده وبچه داره وهنوز باهاش رابطه داره بچش هم پنج سالشه قزوین زندگی میکنن ولی اصالتا اصفهانی 😭

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃
شماره دختره وآدرسشو دارم آره ازدواج کرده وبچه داره وهنوز باهاش رابطه داره بچش هم پنج سالشه قزوین زن ...

شماره دختره و اینا خو.ب کردی برداشتی ولی بهتر بود از چت واینا اسکرین شات میگرفتی مدرکت بهتربود

شماره دختره و اینا خو.ب کردی برداشتی ولی بهتر بود از چت واینا اسکرین شات میگرفتی مدرکت بهتربود

چشم سعی میکنم

الان میخوام بگم پدرشوهرم به دختره زنگ بزنه پدرشوهرم پشتمه

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃
حالو روز من از استرس اینجوریه آزمایش دادم پریود میشم سونو ام رفتم باز توهم حاملگی دارم

بیخیال همش توهمه

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌