2777
2789
عنوان

روش پیشگیری از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 126 پست
چی هست

چسبه کوچیکیه میزنی روی شکم یا بازو 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم برنامش چیه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
من از یکی پرسیدم چجوری جلوگیری کنیم گفت نزدیکی نکنید😐

وااااااااااااای 😂😂😂😂😂

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

من سه ماهه ازدواج کردم یه بسته قرص خوردم دیگه نخوردم چون گفتن تنبلی تخم میاره الانم طبیعی جلوگیری میکنم اولین بارکه قرص خوروم حالم بدجور بدشد ۱۷سالمه گفتن سنت کمه نخور

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃
چسبه کوچیکیه میزنی روی شکم یا بازو 

واقعا تاثیر داره یا فقط تبلیغه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

باور کن.وقتی با پرده و پیشاب باهم میشه...منو از قرص و کاندوم نترسونین

😂👍

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌 
واقعا تاثیر داره یا فقط تبلیغه

عروسوامون و خواهرام میزدن  خیلی بهتر از قرصه

داره اتفاقا بخاطر همینم میگه نمیخاد از هیچ روشی استفاده کنی ولی من خودم میترسم 

7 ساله طبیعی جلوگیری داشتم با هم تصمیم گرفتیم بچه بیاریم ولی خوب رو همه نتیجه نمیده ریسکش بالاس

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖