2777
2789

کی گفتع بوشهر خوب نیس

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

با اجازه استار 

ببخشید اینجا پیام میدم  

لطفا اگر کسی میشناسید که توان خرید سمعک ندارن و مشکل شنوایی دارن اگه میشناسید به من معرفی کنید لطفا 

اگه کسی این پیام خوند برای حاجتم صلوات بفرسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استار 

ببخشید اینجا پیام میدم  

لطفا اگر کسی میشناسید که توان خرید سمعک ندارن و مشکل شنوایی دارن اگه میشناسید به من معرفی کنید لطفا 

اگه کسی این پیام خوند برای حاجتم صلوات بفرسته

وسایل برقی و ارایشی  میخوای گناوه

لباس بوشهر و دلوار 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
چند نفر که ساکن بوشهر بودن گفتن بوشهر واسه خرید گرونه و ما خودمون هم از اونجا خرید نمیکنیم

پ چرا من خرید میکنم🙄

خوبه؟؟میشه آدرس بدید

مجتمع تجاری زیتون

لباس میخوام اما بیشتر سفرم واسه ساحل هستش گفتن سمت عسلویه ساحلاش قشنگ تره

خب برو