2777
2789

💔🤲🏼

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم ؟ از کدوم بگم؟ الان فقط بزرگترین دردم همین کروناست که تا امروز دقیقا شده سه هفته نمیدونم چرا خوب نمیشم خسته شدم دیگه ، انقدر گریه کردم از دردو .... که یه قطره اشک از چشم میاد چشام همچین میسوزی که تا الان اینجوری نشده بودم  😭😭😭😭

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

ممنون از آقا جانم(امام رضا)که هوامو داره🥰🥰

همین...آرزوی خوشبختی واسه همه😍

و رسیدن به عشقمم♥️

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️

دیگه بهت اعتقاد ندارم😔😔عمیقا جای زخم قلبم درد می کنه...چرک کرده...عفونت ش تا مغز استخوانم می زنه...صدام ولی در نمیاد به نظرم تو خلسه گرفتار شدم😔😔

من زیبا ترین فرشته ی این جهنم بودم تا اینکه ...
امشب پر از انگیزم کلا الان زندگیم یه سمت دیگه گرفته تموم شد بی هدفی تموم شددددددددددددددددددد

افرین عزیزم

این دوتا کتابو بهت پیشنهاد میدم بخونی سمت و سوی زندگیمو تغییر داد

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛