2777
2789
عنوان

کی چمدان نشکن داره بیاد یه لحظه

11315 بازدید | 20 پست

بچه ها میخام از این چمدان نشکن ها بگیرم ،تحقیق کردم بهترین جنسش پلی پروپلین هست هم انعطاف داره هم نمیشکنه 

ولی بازم دودلم 🙄 کسی داره از این چمدان ها؟؟ بخرم؟؟ 

دقت کنید این جنسی که من میگم باشه چون جنس فایبرگلاس یا پلی کربناتش امکان شکستنش هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم کاور میکشم روش  خودت داری؟

دارم نوی نوست و استفاده نکردم هنوز ، اخه بعد کرونا هر جا برم با هواپیما میرم و میترسم تو قسمت بارا محکم شوتش کنن خراب بشه ، بخاطر همین با چمدون قبلیم میرم مسافرت ، ولی دختر عموم داره میگه روش همش خط و خش میوفته

و خدايي كه در اين نزديكيست .......
من زن داداسم.ماه پیش سایز متوسطشو صورتی خرید یکو سیصد خیلی خوبه قشتگ کامل خم کنی اصن نمیشکنه خیلی جن ...

اره منم فیلم های تستشو دیدم قشنگ مرد میپره روش هیچیش نمیشه😍

دارم نوی نوست و استفاده نکردم هنوز ، اخه بعد کرونا هر جا برم با هواپیما میرم و میترسم تو قسمت بارا م ...

فروشنده هم خانم بود بهم گفت من خودم ۸ سال دارم هیچیش نمیشه فقط خط و خش میفته ولی خیلی خوبه هروقت از مسافرت میام کامل میشورمش اینش خوبه

بعدم ظاهرشون خیلی شیکتر از این برزنتی ها هست

فروشنده هم خانم بود بهم گفت من خودم ۸ سال دارم هیچیش نمیشه فقط خط و خش میفته ولی خیلی خوبه هروقت از ...

با خودم گفتم یه کاور میکشم روش تا خط و خش نیفته 

کاور هم سه تیکه دارند ۱۵۰ 

سلام عزیزم شما این چمدون رو خریدین بالاخره؟ از کجا؟ کاورش هم همونجا دارن؟

بله عزیزم پارسال خریدم از پیج آداک مال بوشهر هست 

کاور هم داشتن من که راضیم خیلی قشنگ و شیکه