باقلاقاتوق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 731 عنوان مهمونی تازه عروس 316 بازدید | 19 پست دوستای صمیمیو که خیلی ازشون خجالتی دارم میخوام ناهار دعوت کنم تولد یکیشونم هست ناهار چی درشت کنم تنقلات اینا چی ؟چیزای خیلیی گرون نگین متوسط باشه هزینه هاهرایده ای دارین بگین❤🙏🏻 1400/07/21 | 16:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 8995 زرشک پلو مرغ بزار با قرمه سبزی ترشی و سالاد اینجور چیزاتنقلات هم پفک پاپ کرن چیپسکیک خونگی و چای میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9478 اسمتو درس کن باقالی قاتق 😃 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 ازبیرون بگوبیارن وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59833 لازانیا کنارشم سوپ هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
masoumeh19 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 1145 کیک درست کن با میوه ب نظرم کافیه واس ناهارم ی نوع سالاد با خورشت و اینا دیگ زیاد خرج نکن ارزش نداره :| کنکور دارم لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید ک منم قبول شم و ب ارزوم برسم😔
درگذشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 13910 من دوستام رو هرسری دعوت میکردم سوسیس بندری و ماکارانی درست میکردم تنقلاتم میوه و چای و قهوه و شکلات و کاکائو و بسکوییت و تخمه شیرینی و کیک بود میارم نبودم مهم نیس
دخترابریشمی عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 8145 چیا دارین ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24678 پاستا الفردو. خیلی راحته خیلی اگه خواستی زرشک پلو هم بزار. اگه نه خواستی کنارش یه کوکو بزار بعدش هم یه شیرینی و چای و میوه من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
باقلاقاتوق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 731 پاستا الفردو. خیلی راحته خیلی اگه خواستی زرشک پلو هم بزار. اگه نه خواستی کنارش یه کوکو بزار&n ... یه نوع غذا میخوام بذارم حالا بعضیا میگن چندنوع فینگرفود و فست فودی بذار و کلا تنقلات مامانم میگه نه زرشک پلو رسمی تره و بهتره گیج شدم کلاپاستاهم خیلی خوبه و دوست دارن ولی فقط پاستا بذارم خوب نیس بنظرم
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24678 یه نوع غذا میخوام بذارم حالا بعضیا میگن چندنوع فینگرفود و فست فودی بذار و کلا تنقلات مامانم میگه نه ... همه اینها پیشنهادهای خوبی هستن ببین کدوم برات راحتتر هست اونو بکن من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
باقلاقاتوق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 731 همه اینها پیشنهادهای خوبی هستن ببین کدوم برات راحتتر هست اونو بکن خودم فینگرفود دوس دارم که میزم شیک تر باشه ولی احساس میکنم دفعه اوله غدای مجلسی نباشه بده
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24678 خودم فینگرفود دوس دارم که میزم شیک تر باشه ولی احساس میکنم دفعه اوله غدای مجلسی نباشه بده ببین چند نا جوون هستید کنار هم و تو این سن فینگر فود دوست دارن عمو و خاله نیستن که بخوای غذا بار بزاری میخواهید فقط خوش بگذرونید سختش نکن من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
باقلاقاتوق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 731 چیا دارین کیک که درست میکنم غذارم موندم فینگرفود و فست فودی بذارم یا یه غذای رسمی مثل زرشک پلو و سالاد کاهو و سوپمیوه یه سری تنقلات مثل پفک و پاپ کورن هم میذارم دیگه نمیدونم چی