2777
2789

منم میخوام انجام بدم لایک لطفا

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی‌چی هست🤔🤔

برای ریزش مو 

با امپول مواد مغذی ک برای رشد مو نیاز هست میزنن ب مو هم جلوی ریزش رو میگیره هم باعث میشه رویش مجدد داشته باشی..

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
برای ریزش مو  با امپول مواد مغذی ک برای رشد مو نیاز هست میزنن ب مو هم جلوی ریزش رو میگیره هم ب ...

چ جالب،تاثیری روی شکستگی موهم داره؟؟من‌موهام همشون شکسته هزار بارم‌کوتاه کردم مثل اولشون نشده باز همونجوره نمیدونم چرا🙂🙂

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺
چ جالب،تاثیری روی شکستگی موهم داره؟؟من‌موهام همشون شکسته هزار بارم‌کوتاه کردم مثل اولشون نشده باز هم ...

اره واسه شكنندگي كه حتمن جواب ميده واسه شكنندگي قرصاي تقويت كننده هم جواب ميده

چ جالب،تاثیری روی شکستگی موهم داره؟؟من‌موهام همشون شکسته هزار بارم‌کوتاه کردم مثل اولشون نشده باز هم ...

ن فک نکنم 

برای شکستگی کراتین مو خوبه فک کنم

تحقيق كردي دربارش خوبه ب نظرت 

اره من پارسال دارم تحقیق میکنم راجبش ب این نتیجه رسیدم ک انجام دادنش بهتره...

چندسالته؟ برای رویش مجدد میخوای ؟ دکتر تجویز کرده برات؟ 

ن فک نکنم  برای شکستگی کراتین مو خوبه فک کنم

آخه ضرر داره زیاااااد میترسم بخدا بابام میگه مضراتش زیاده نرو بجاش هرچقدر میخوای پول میدم چ میدونم شامپو روغن اینا بگیر ولی هیچ تاثیر نداره

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺
اره من پارسال دارم تحقیق میکنم راجبش ب این نتیجه رسیدم ک انجام دادنش بهتره... چندسالته؟ برای رویش م ...

من 27 سالمه اره هم براي جلوگيري از ريزش هم براي رويش مجدد من شنيدم خوبه نه دكتر تجويز نكرده اصلا 

ببین من خودم انجام ندادم اما یه دوستی دارم اون چند جلسه ای میشه که میره پیش دکتر سوسن احمدی برای همین مزوتراپی موهاش خیلی راضیه

نمیدونم موادش چیه و اینا اما خب خوب جواب گرفته. بعد باید بری پیش یه دکتر پوست و مو خوب وگرنه هرجایی بخوای بری ممکنه بدترم بشه