2777
2789
عنوان

بیش فعالی کودک

1160 بازدید | 12 پست

سلام خانوما لطفا نظر بدین من یه دختر 2 سال وهفت ماهه دارم از موقع تولد خواب درستی نداشت خیلی کم میخوابید همون یه کمم هی یهوبیدار میشد وحشتناک جیغ میز د با هیچی اروم نمیشد بعد دوسال جیغ زدناش توخواب تقریبا قطع شد ولی هنوزم خوابش کمه وخیلی فعالیت داره اصلا حرف گوش نمیکنه خیلی بازیگوشه هنوزنتونستم از پوشک بگیرم نه با تشویق نه با دعوا نه با هدیه با هیچی اصلا توجهی نمیکنه حرف زدنشم هنوز خیلی ضیعفه کلمه خیلی یاد داره ولی اکثرا با لحن بچگونه غلط غلوط همش خودشو به در ودیوار میزنه غذا به زور میخوره حرف گوش نمیکنه از دیوار راست بالا میره اینجوریه میخواستم بدونم علایم بیش فعالی داره کسی تجربه داشته

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

در ضمن هم دیر دندون دراورد هم دیر حرف زد وهم دیر راه رفت مثلا اخر هشت ماهگی دندون دراورد 14هاهگی راه رفت حرف زدنم تازه چند ماهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر خب

اگه تهرانی ببر بیمارستان مفید

من دو قلو هام هردو بیش فعالن 

البته این علایمی که تو میگی ندارن اما نوار مغزی و ام ار ای ازش میگیرن مشخص میشه ایا بیش فعال هست یا نه  

Having fun while stuck in life
ببرش دکتر خب اگه تهرانی ببر بیمارستان مفید من دو قلو هام هردو بیش فعالن  البته این علایمی که ...

ببخشید میشه بپرسم علایم بچه هاتون چی بود

ببخشید میشه بپرسم علایم بچه هاتون چی بود

من یه دختر و پسر دو قلو دارم 4 ساله

از اول هم مشخص بود از بچه های دیگه شیطون تر هستن ولی پسرم تو دوسالگی یه بار تو خواب تشنج کرد بدون اینکه تب یا بیماری یا چیزی داشته باشه

بردیم بیمارستان و یه دکتر اونجا معاینش کرد و براش نوار مغزی نوشت و همونجا نوار مغزی ازش گرفتن و دکترش دید گفت اختلال وجود داره اینو باید ببری پیش فوق تخصص

دیگه فرداش من نوار مغزیشو بردم بیمارستان مفید پیش متخصص و اصلا اون نوار مغزی رو پاره کرد ریخت دور گفت این به درد نمیخوره همینجا یکی دیگه ازش بگیرید 

دوباره نوار مغزی گرفتن و یه کم با پسرم صحبت کرد و چند تا پزشک دیگه اومدن معاینه کردن و گفت پسرت بیش فعاله ،گفتم یه خواهر دو قلو هم داره گفت اونم بیار برای معاینه،اونم نوار مغزی گرفتن و کمیسیون پزشکی تشکیل دادن و مشخص شد هردوشون بیش فعالن

علایمشونم بجز شیطینت زیاد اینه که مثلا نمیتونن مثل بچه های دیگه رو یه چیز خاص تمرکز کنن،مثلا دکترش بهش پازل میده یا بازی میاره میگه با من بازی کن بلافاصله حواسشون پرت میشه پا میشن میرن سراغ یه چیز دیگه

یا مثلا یه کم دیرتر از بچه های دیگه صحبت کردن رو شروع کردن هردوشون

و الانم ریتالین بهشون داده برای افزایش تمرکز 

در کل بیش فعالی دیگه بیماری لاینحل و مشکل سازی نیست مثل گذشته،اگر زود تشخیص داده بشه قابل حله  

البته هر شیطنتی هم بیش فعالی نیست خیلی از بچه های بیش فعال هستن که اصلا شیطون نیستن مخصوصا دختر ها ولی تو تمرکز کردن مشکل دارن 

ذهن مدام از یه شاخه میپره به یه شاخه ی دیگه

اگر میبینی بچه ات غیر عادیه شیطنت غیر عادی داره یا تمرکز نداره یا موقع راه رفتن زیاد زمین میخوره ببرش دکتر معاینه کنه ضرر نداره

عزیزم بچه هات با خوردن دارو بهتر شدند؟

اره ریتالین خیلی براشون موثر بود و بعد از شش ماه دکترشون نوار مغزی هاشونو دید دوزش رو کمتر کرد گفت موثر بوده.

ولی خب بازم ریتالین داروی قوی ای هست

فک کن دوتایی مثل بمب دارن خونه رو میترکونن راس ساعت قرصشونو بهشون میدم نیم ساعت بعد چنان ساکت و مظلوم میشینن یه گوشه که جیگر من کباب میشه.

باهاشون شطرنج بازی میکنم منچ بازی میکنم انگلیسی یادشون میدم بازی های فکری میکنیم بشدت باهوشن و چیزی رو که باید برای بچه های دیگه دو سه ساعت وقت بذاری تا یاد بگیرن این دوتا مخصوصا پرهام نیم ساعته یاد میگیرن

اما وقتی اثر ریتالین از بین میره تمرکز ندارن حالا نمیدونم چند سال طول میکشه این برگرده به حالت عادی که دیگه نیاز به دارو نباشه ولی دکترشون میگه حالت ایده آلش بین 12 تا 14 سالگیه