2777
2789
عنوان

الان بی بی چک بزنم یا نه؟

122 بازدید | 14 پست

پریود نامنظم دارم که دکتر گفت میتونه نشونه بارداری باشه

امشب اول پریودمه که اگه باردار نباشم باید سیپروترون بخورم 

ولی بی بی چک صبح نداشتم بزنم الان گرفتم امروز باید مشخص بشه که اگه باردارم امشب سیپروترون نخورم 

حالا چیکار کنم دکتر داروخونه گفت صبح دقیقه ظهر فایده نداره الان بزنم یعنی ممکنه اشتباه نشون بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب زیاد نخور و خودتو تخلیه کن صبر کن دوباره دستشوییت بگیره ادراری که باهاش تست میزنی باید غلیظ باشه حتما 

نه من شبم زدم نشون داده ظهرم زدم نشون داده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بزن عزیزم 😍 خداکنه باردار باشی 

تیکر اقداممه برا مادر شدنم از تهه دلت دعا می‌کنی؟..‌.♡کسی چه میداند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو مینوازد و آواز میخواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می‌گیرد. کسی چه میداند شاید تنها شرط معشوقه‌ی هیلتر به خاک و خون کشیدن دنیا بود؛ کسی سر از کار زن ها در نمی‌آورد.با سکوتشان شعر می‌خوانند؛ با لب‌هایشان قطعنامه صادر می‌کنند؛ با موهایشان جنگ می‌طلبند؛ با چشم هایشان صلح؛ کسی چه می‌داند شاید آخرین بازمانده دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می‌رقصد...^^تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد...!

ان شاءالله که همونی باشه که از خدا میخوای😍

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

هروقت زدی خبرمون کن

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

زوده نزن بذار ی هفته بعد از تاخیر بزن الان ناامیدت می‌کنه ها

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar