2777
2789

سلام خوبین

چقد دلم براتون تنگ شده

دوستای قدیمی شاید یادشون باشه

مادر شوهر من خیلی اذیتم کرد خیلی 

الان باهاش ارتباطی ندارم ولی بچهام و شوهرم میرن خونش تند تند

دو شب پیش یکم گردو داده بود اورده بودن

منم به عنوان تشکر دیشب براشون کیک گردو و کشمش درست کردم فرستادم

حالا تو خوابم اومده بود هی میگفت حلالم کن!!!!

یعنی چی

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرم درگیره

من مادرم پیشم نیس هیچکیو ندارم

چقد دلم میخواست ثل مادر خودم باشه

چقد تلاش کردم نشد که نشد.......

مطمینم هیچوقتم نمیشه نمیخوام با این خواب گول بخورم دوباره

فقط برام سوال شد

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
امشب چجوری خواب دیدی؟؟ امشب که هنوز نیومده؟🤔😁

شبی که گذشت😜

حلالش نکن

چرااااااا

حلال که کردم دلم نمیاد قلبمو بخاطرش سیاه کنم

شاید پشیمونه

میدونی انقد عجیبه

هزار تا بدیم بکنه اخرش من باید برم عذرخواهی اونم به زوررررر ایا ببخشه یا نبخشه

خیلی اذیتم

منم پدر شوهرم زندس.. یه دعوای بزرگ انداخت بین منو کل خانوادش.. یه شب خواب دیدم مرده وای خدا عین واقعیت بود... تو خواب رفتم جلو عکسش که به دیواره الان... وایستادم گفتم هیچ وقت حلالت نمیکنم خدا هیچ وقت نبخشت... اصلانم برات ناراحت نیستم.. 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
میدونی انقد عجیبه هزار تا بدیم بکنه اخرش من باید برم عذرخواهی اونم به زوررررر ایا ببخشه یا نبخشه خ ...

چرا به زور؟یه بار نری درست میشه ولش کن یه مدت باهاش در ارتباط نباش

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

خوابای در مورد خانواده شوهر همه رویای صادقه هس.. توجه نکن... 😁

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑