2777
2789
این همه ادم بی ادب نی نی سایت گرفته!!! درست صحبت کن با دیگران.ماتحت چیه!!!!

مرسی از اینکه ادبو به ما یاد میدی😍

واقعا ممنونم خانم با ادب😍😍😍😍 ساچ واو 

بیکار علاف 

گروه آبی♡ قد=۱۵۱    وزن فعلی=۵۶    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ج دادی خیلی بی ادب بود

خب طرف نظر خواسته نظرمو گفتم خیلیا بهش حرف منو زدن. من عکس دومشو ندیدم ولی تو اون عکسی ک دیدم بنظرم اینقد میزد ن توهین کردم ن فحشی چیزی. بچه کوچولوها اومدن تو سایت بلدم نیستن حرف بزنن اینقد بی ادبن. تربیت چیز خوبیه ک اینا ازش بی بهره ان

خب همون دیگه سایت پر شده از بچه واسه همین اصلا نمیفهمن با کی دارن حرف میزنن پس سرتو از ما تحتم بیار ...

اره دارم با یه بیار علاف خونه نشین حرف میزنم🤣😐🔫

گروه آبی♡ قد=۱۵۱    وزن فعلی=۵۶    
راستی اسم داهاتتون چی بود؟!

اولا دهات نه داهات.دوما دهاتی فحش نیست.سوما‌ بیکاری تویی نه ما که اخر شب سر میزنیم تو خونه نشستی کل کل میکنی با این و اون.

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
اتفاقا من ۱۹ سالمه زارتتتتت این جمله رو هرروز با خودت تکرار کن (( یادم باشه سرمو از ماتحت دیگران د ...

لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

ب خودت چ چقد نفهمی طرف نظر خواسته نظرمو میگم میخواست بگم 15 سال نظر نمیگرفت. خودت حتما پنجاه سال میز ...

لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

🤣🤣 وااای عزیزم برات ناراحت شدم😭 جرررررررر  روزمو ساختی😂 پماد میخوای؟🤣🤣🤣

وای بعد چند وقت اومدم میبینم کلا مشکل داری!!! 😂😂😂😂😂 خدا شفا بده همه مریضارو 

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی