2777
2789

یعنی حتی چشم اینو هم ندارن انقدر واضح نشون میدن حسادتشونو من شک میکنم هم خون من باشن 

نمیگن بعد ده سال تازه داریم به خونمون میرسیم هی میشینن پا میشن یگن وای اینم هست وای اونم هست

از پشت صحنه که خبر ندارن نمیدونن پولش با جمع کردن های ذره ذره جور شده نمیدونن که از سرکوب کردن چیزایی که دوست داریم جور شده 

به جای اینکه بگن خداروشکر خونه خواهرم خونه برادرم درست میشه حسودی میکنن بعد میگیم چرا انسانیت مرده برای یه چیز به این کوچیکی خواهر برادرا دارن خودشونو میکشن دیگه چه برسه به مهم ترین چیزا

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😊زندگی همینه..پدر و مادر ادمم گاهن ضربه میزنن دیگه چ برسه ب خواهر و برادر و غیره...رابطه کمرنگ و خبردارنکردن خانواده ها از همه اتفاقات زندگی بهترین راه حله..

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
😊زندگی همینه..پدر و مادر ادمم گاهن ضربه میزنن دیگه چ برسه ب خواهر و برادر و غیره...رابطه کمرنگ و خب ...

اگه زندگی شخصی خودم بود اصلا از این شهر میرفتم که چشمم به چنین فامیل هایی نیفته

یعنی بهت میگن چه کارهای دیگه ای باید برای بازسازی خونه ات انجام بدی؟

نه مثلا میگن هعی خونتون خوشگل میشه هعی خوشبحالتون هعی...

همش با اه و ناله والا وضعشونم از ما بهتره یه جور رفتار میکنن انگار من نشستم سر گنج قارون دارم خرج میکنم