من به این موضوع خیلی فکر میکنم ولی به نتیجه ای نمیرسم اگه تو دختر باشی یه احساسی درونت هست که با خو ...
متاسفانه همیشه نمیشه احساس واقعی رو نشون داد، به هزار و یک دلیل... کسی که براش مهم باشه حتی اگه هیچ حرفی نزنی هم از چشات از حالِت میفهمه یه چیزیت هس، کسی هم که براش مهم نباشه ساعت ها هم بشینی باهاش حرف بزنی انگار نه انگار...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه همیشه نمیشه احساس واقعی رو نشون داد، به هزار و یک دلیل... کسی که براش مهم باشه حتی اگه هیچ ...
دلم براش فرقی نمیکنه کی بخواد منو به بازی بگیره چون میدونم من قوی ترشم آدمای ضعیف همیشه احساسات رو به بازی میگیرند ولی من دل ادمارو شکوفا میکنم مثل الان مهم نیست توی ذهنت چی داره میگذره یا طرز فکرت چطوریه نصبت به آدما مهم ذات و دل آدمه که عشق و محبت ازش سرچشمه میگیره
گوش کن به ندای قلبت ببین دلت چی میخواد آدما فقط زهر شناسی رو یاد گرفتن که چه کسی میخواد زهرشو رو بریزه یا منو نابود کنه تا حالا دقت کردین که اشتباه قدم میزارید تو اگه تنها باشی پس تنهایی اما اگه فکر میکنی تنهایی پس توی تنهاییت قلت نزن باهاش بجنگ تا نابودش کنی من فقط میخواستم بگم که ما آدمای خوبی میتونیم باشیم مهم بقیه نیستن مهم ما هستیم که خودمون باشیم