2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش پرورش بیاین❤️

392 بازدید | 46 پست

سلام 🙃کسی اطلاعاتی از ازمون استخدامی اموزش پرورش که الان بخشنامش اومده داره؟؟ 

باید چیا بخونم؟ خودت انتخاب میکنی ازمون چه مقطعیو بدی؟؟ یا نه نمیشه؟ مثلا من لیسانس حسابداری دارم اما خب مثلا میخوام معلم مقطع ابتدایی و متوسطه اول باشم 

خیلی اطلاعات ندارم میشه اگ میدونین راهنماییم کنین؟ چقدر سخته؟ چون باید زودتر برم کافینت ثبتنام کنم

بخشنامه چی؟؟ دفترچه .که هنوز نیومده

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارتی بازی و سهمیه اس همش میگم از هر رسته ای مبشه رفت فرقی نمیکنه چیخونده باشی؟

پارتی  نیست  

کد سهمیه دارها   با  بچه  های  عادی  جداست  ... هر  رشته  ای  هم  نمیشه  رفت  

قانون  خودشو  داره  این  آزمون 

بله با زیست میشه معلم زیست شد ولی با حسابداری نمیشه معلم ابتدایی شد 

مهندسی پزشکی چطور ؟

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه