2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ ماه بعد برگشت عزیزم لطفا دعا کن بهش برسم  انشالله عشقت بر میگرده عزیزم

بعداز اینهمه سرزنش کردنمو و کامنت منفی گرفتن ..که همه بهم میگن برنمیگرده .شما اولین کسی هستین که بهم ارامش دادین و گفتین طرفتون بعداز چند ماه برگشته و عاشقتر شده ...برای منم دعا کنین برگرده .

بعداز اینهمه سرزنش کردنمو و کامنت منفی گرفتن ..که همه بهم میگن برنمیگرده .شما اولین کسی هستین که بهم ...

منم مث تو چش به راهشم....دعا می کنم به خیر و خوشی برگرده...دعام کن که الساعه دلم تا همیشه شاد شه

بعداز اینهمه سرزنش کردنمو و کامنت منفی گرفتن ..که همه بهم میگن برنمیگرده .شما اولین کسی هستین که بهم ...

عزیزم به حرفهای منفی توجه نکن مثبت فک کن عزیز دلم انشالله که خیلی زود بر میگرده به امید خدا 🤲🏻ذکر یا ودود ۱۰۰۱ به نیت دوتایتون بخون میگن خیلی خوبه هر روز برای محبته

عزیزم به حرفهای منفی توجه نکن مثبت فک کن عزیز دلم انشالله که خیلی زود بر میگرده به امید خدا 🤲🏻ذکر ...

وسطای یه چله هستم برات دعا میکنم تا آخر چلم اسمتو بهم بگو عزیزم

می شه بپرسم تو مدتی که کات بودین شما هیچ پیامی ندادی ؟

اصلا عزیزم هیچ پیامی ندادم و اصلا بلاک و اینا نکردیم همو اما من اون ۳ ماه از روزی که تموم کردیم دیگه تا روزی که برگشت اصلا واتس اپ و اینستا آنلاین نشده بودم

بعد دو سال طرف برگشته ازدواجم کردن قرار نیس همیشه رفتنشون از روی نخواستن باشه اونم الان تو این اوضاع که همه هزارتا مشکل دارن.

این جهان کوه است و فعل ما ندا
اصلا عزیزم هیچ پیامی ندادم و اصلا بلاک و اینا نکردیم همو اما من اون ۳ ماه از روزی که تموم کردیم دیگه ...

چه دلی داشتی توووو که اصلا آنلاین نشدی...اون از همه جا بلاکم کرده ولی حدود یه ماه پیش اول شمارمو دیلیت کرد ولی چند شب بعدش فقط از بلاک تلگرامش درآوردم...گفتم شاید دلتنگ شده روش نمی شه خودم پیام دادم دیگه بلاک نکرد ولی سینم نکرد منم پاکش کردم چیزی نگفتم دیگه...ولی تو واتس آپ و اینستا هنوز تو بلاکشم ولی از هیچ جا بلاکش نکردم...این حس که بعد سه سال و نیم رابطه ی عاشقانه فراموشم کرده نابودم می کنه...