2777
2789
وای چه سخت خدا صبرت بده  خودمم دوتا به فاصله دو سال و نیم دارم میترسم دوباره باردار شم

خیلی مواظب باش آجی.

فقط و فقط کاندوم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا همینن خواهر🤦🏻‍♀️😐 انشاالله خدا برای هم حفظتون کنه🥰🤲🏻💫

خ خخخخخ.

دقیقا....

فدات همچنین عزیزم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الان سه سال و شیش ماه بزرگه دو سال و دو ماه وسطیه. یک سال و سه ماه پسرم...

ماشاالله خدا حفظشون کنه😍

یکی از فانتزیام اینه وایسم تا پولدار بشیم بعد سه تا همینجوری پشت هم بچه داشته باشم😂🤦🏻‍♀️😐😍آخه از تک فرزندی بدم میاد😑

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ایول😂😂

نخند!!!!!

خخخخخخخخخخخخ..

ببین عروس خواهر شوهرم هم مث شما دو بار سقط داشت...اولی قلبش تشکیل نشد و دومی بعد از یکی دو هفته که ق ...

ایشالافعلاک دیگه میترسم تابعدن ببینم قسمت چی میشه چون واقعاسرسقط اذیت شدم

ماشاالله خدا حفظشون کنه😍 یکی از فانتزیام اینه وایسم تا پولدار بشیم بعد سه تا همینجوری پشت هم بچه د ...

اانشاءالله حاجت روا بشی عشقمممممم

خ خخخخخ..

دوتا دارم 😐😐 ۲۲

ماشاالله♥️💫خدا برات نگه داره...بچه که بودم خیلی دوست داشتم اگه ازدواج کنم زود بچه بیارم که مث من و مامانم فاصله سنیمون کم باشه،آخه خیلی خوب بود رابطه من و مامانم😁۲۱سالگی مامانم منو اورد...

زود ازدواج کردم تو ۱۹ سالگی ولی دور بچه اوردن خط قرمز کشیدم😐الانم ۲۵سالمه😑😬😂

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ایشالافعلاک دیگه میترسم تابعدن ببینم قسمت چی میشه چون واقعاسرسقط اذیت شدم

حق داری عزیزم انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد...منم میدیدم بنده خدا چقد عذاب کشید سر هر دوتا سقط جوری که منم باهاش گریه میکردم..میگن سقط از زایمان طبیعی هم بدتره😣

اانشاءالله حاجت روا بشی عشقمممممم خ خخخخخ..

قربونت عزیزدل انشاالله اول پولدار بشیم بعد بچه دار😐😁✋🏼😂😘

حق داری عزیزم انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد...منم میدیدم بنده خدا چقد عذاب کشید سر هر دوتا سقط ج ...

اره واقعامخصوصادومی ک اصلاسقط نمیشد۳روزدرگیربیمارستان واینابودیم انشالله هیچکس تجربه نکنه

اره واقعامخصوصادومی ک اصلاسقط نمیشد۳روزدرگیربیمارستان واینابودیم انشالله هیچکس تجربه نکنه

اونم دومی رو دیگه رفت بیمارستان و کورتاژ کرد یکم کمتر درد کشید طفلی🥺انشاالله🤲🏻💫

ماشاالله♥️💫خدا برات نگه داره...بچه که بودم خیلی دوست داشتم اگه ازدواج کنم زود بچه بیارم که مث من و ...

ممنون عزیزم من فاصله سنیم با دخترم ۱۷ و با پسرم ۱۹ است😐

خب چرا نمیاری بچه خیلی خوب و شیرینه، خدا هم روزی رسونه اینو مطمئن باش

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.