2777
2789
عنوان

حاجت دارم چی کار کنم بهشون برسم

254 بازدید | 6 پست

دو تا حاجت مهم دارم 

چله چی بگیرم نذر چی کنم خوبه 

کسی هست نذر کرده باشه بهش رسیده باشه ؟

�🦋 چیز اندک که با اشتیاق تداوم یابد ، بهتر از فراوانی است که رنج آور باشد .

سلام چله حق شناس

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهید ابراهیم هادی رو واسطه بگیر ۴۰ روز زیارت عاشورا روزی ۱۴ تا صلوات شهید سردار سلیمانی هم  خ ...

ممنون عزیزم 🌸🌸

�🦋 چیز اندک که با اشتیاق تداوم یابد ، بهتر از فراوانی است که رنج آور باشد .
چه جوریه؟

عزیزم یه تاپیک زدم  اگه میتونی بخون  این چله ردخور نداره https://www.ninisite.com/discussion/topic/7353329/کیا-منتظره-معجزه-هستن-این-ختم-معجزه-میکنه?postId=209895536 سلام دوستان خیلیا منتظر معجزه هستن توی زندگیشون راستش میخواستم براتون چله ایی  رو که معجزه میکنه ارو‌ بزارم  خیلیا حاجت گرفتن حاجتی که خیلی غیر ممکن بوده   و ای

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور