2777
2789
بازنشسته کجا هستن ۹۰۰ میگیرن؟

پدرم نانوا هست همون صاحب نانوا بیمش کرده 

بیمشونم تامین اجتماعیه

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من فقیرم ،متاسفانه از بچگی فقیر بودم ولی به نظرم فقط فقیر بودن زیاد بد نیست،فقیر بودن و هیچی نداشتن ...

دلخوش کن که همه رو به دست میاری....با اراده ، تلاش ، توکل

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفاه تفکر میاره🥲👍🏻

دقیقا یه باباهی ازش خبرنگاره پرسید پول خوبه گفت پول داشته باشی شخصیت و فرهنگ و اعتبار و همه چی داری ولی اگه پول نداشتی مردتم بی ارزشه تو قبرستونم جا درست و حسابی بهت نمیدن واقعا حرفاش خوب بود

دقیقا یه باباهی ازش خبرنگاره پرسید پول خوبه گفت پول داشته باشی شخصیت و فرهنگ و اعتبار و همه چی داری ...

👍🏻🥲

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
خب الانکه حداقل حقوق بازنشستگی حدود ۴ تومنه

نه گلم اگه اینقد بود که غصه نداشتم من

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نه گلم اگه اینقد بود که غصه نداشتم من

مگه سابقه بیمه شون چقدر بوده. ؟ یا سن مدرتون چقدره؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
نمیدونم والله اگه حقوق بازنشستگی میگیرن که ۹۰۰ نداریم شاید هنوز بازنشست نیستن

بخدا نمیدونم فقط میدونم 900  میگیرن خودشون میگن

مگه سابقه بیمه شون چقدر بوده. ؟ یا سن مدرتون چقدره؟

سابقه رو نمیدونم ولی سن پدر66

سابقه رو نمیدونم ولی سن پدر66

یه جا کار ایراد داره.

پدر منم ۶۶ ساله هست مغازه داشت قبلا الان حدود ۳ و ۷۰۰ بازنشستگی میگیرن

برو اداره تامین اجتماعی تون بپرس.

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
یه جا کار ایراد داره. پدر منم ۶۶ ساله هست مغازه داشت قبلا الان حدود ۳ و ۷۰۰ بازنشستگی میگیرن برو ا ...

من چیزی نمیدونم فقط خودشون میگن بیمه 850  900 میریزه واسمون 

ینی دروغ میگن

من چیزی نمیدونم فقط خودشون میگن بیمه 850  900 میریزه واسمون  ینی دروغ میگن

نمیگم دروع میگن

ممکنه سوابق بیمه شون کم باشه.

اون موقع میتونید یه مبلعی واریز کنید تا سوابق شون بره بالاتر بعد حقوق شون بیشتر میشه