2777
2789
عنوان

گره خوردگی و ریزش مو😑🥺

208 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها،من موهام فره و در عین حال از بچگی تا الان از بهترین شامپوهاو ماسک مو داخل حمام و روغن ارگان استفاده میکنم که روتین موهامه چندین ساله...بعضی وقتا که ریزش موهام زیاد میشد قرص میخوردم یا شامپوم و عوض میکردم مشکلم حل میشد الان حدود یک ماهه موهام گره میخورن بعد حمام و به شدتتتت میریزن خواهشا هرکی تجربه ای نظری داره حتی اگه شده ماسک مو یا سرم مو یا شامپو واسه رفع این مشکلم هست بگید خواهشا.🥺😥

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃

اولا حتما برو دکتر که ازمایش هورمونی بدی بدلیل ریزش بیش از حدش .

واسه گره خوردگیش و تقویت ریشه مو از ترکیب روغن کرچک و سیاه دانه نیم ساعت قبل از حمام  و بعد از حموم واسه شونه کردن مقدار خیلی کم از روغن زیتون استفاده کن کن.

زندگی همین لحظه هاست که باید قدرش را دانست.🌹🌹در مورد طب سنتی ، اندک اطلاعاتی دارم که اگر بتونم به کسی کمکی کنم خوشحال میشم .☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، جنس کف سرت چیه؟ چند سالته؟ آزمایش دادی مشکلی نداشتی؟

۲۰ سالمه رفتم دکتر هم گفت چون درس میخونی ممکنه برای اون بشه بهم ی سری دارو و قرص هیرتامین داد دیگه ریزش به حالت عادی برگشت کف سرم چربه موهام جنسشون خشکه چون روغن ارگان استفاده میکردم مشکلی نداشتم جدیدا بعد حمام گره میخورن زیادد☹

۲۰ سالمه رفتم دکتر هم گفت چون درس میخونی ممکنه برای اون بشه بهم ی سری دارو و قرص هیرتامین داد دیگه ر ...

ببخشید قرص هیرویت داد دکتر بهم اما شنیدم قرص هیرتامین خوبه ولی قیمتش تقریبا یک میلیونه

۲۰ سالمه رفتم دکتر هم گفت چون درس میخونی ممکنه برای اون بشه بهم ی سری دارو و قرص هیرتامین داد دیگه ر ...

برو آزمایش کلسیم، ویتامین Dو پروتئین، کم خونی، و سونگرافی بده ببینی مشکل تخمدان ، و ... که مربوط به زنان هست داری یانه. که درمان را شروع کنی.از استرس هم میتونه باشه، و بخاطر چربی کف سرتم هست

الان شروع کن استفاده از محصولات ضد ریزش و تقویتی.

الان من بهت میگم شامپو گیاهی لدورا، کرم نرم کننده و صاف کننده موی توی حمامم که بازسازی فولیکول مو انجام میده و انواع روغن گیهی داره و ماسک مو و سرم مو خاویار برای بعد حمامت پیشنهاد میکنم. اینارو استفاده کنی با اطمینان میگم مشکلت حل میشه که دیگه گره نخوره وز نباشه و ریزشتم کنترل میکنه، 

خصوص پیام بده که برات بفرستم

برو آزمایش کلسیم، ویتامین Dو پروتئین، کم خونی، و سونگرافی بده ببینی مشکل تخمدان ، و ... که مربوط به ...

باشه عزیزم مرسی🌹

برو آزمایش کلسیم، ویتامین Dو پروتئین، کم خونی، و سونگرافی بده ببینی مشکل تخمدان ، و ... که مربوط به ...

درخواست دادم،ببهشید عزیزم فقط میتونم بپرسم مدرک تخصصی راجب پوست و مو دارید یان؟

درخواست دادم،ببهشید عزیزم فقط میتونم بپرسم مدرک تخصصی راجب پوست و مو دارید یان؟

مدرک ندارم عزیزم، من پیش دکتر پوست ومو منشی بودم به مدت ۲ سال و اونجا با کمک ایشون یاد گرفتم، برای گرفتن مدرک هم در حال اقدامم باید برم دوره ببینم با اینکه بلدم تا بهم مدرک بدن.

قبول کردم عزیزم