2777
2789
عنوان

کسی هست فقط با یه گوشی و اینترنت تو خونه کسب درامد داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 34 پست
درامدش حوب هست حالا؟

اولش که تازه بخوایرشروع کنی شاید سختتدباشه و درامدشدکم اما روال کار دستت بیاد برات راحت میشه هرچقد کار کنی همونقد حقوق میگیریرمن ماهی یک تا یکونیم درمیارم

اراد داک که نه اما اراد برندینگ قبلا کار کردم ولی الان با جاهای دیگه کار میکنم

اراد داک خیلی حقوقش کمه و موصوعات خیلی چرت وپرتی میده من یکی دوبار موضوع گرفتم ولی نتونستم درست انجام بدم خیلی سخت بود کم مینوشتم قبول نمیکرد

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اراد داک خیلی حقوقش کمه و موصوعات خیلی چرت وپرتی میده من یکی دوبار موضوع گرفتم ولی نتونستم درست انجا ...

برو تو دیوار ببین کجاها تولید کننده محتوا میخوان به همشون پیام بده ...کلمه ای چند کار میکردی؟

اولش که تازه بخوایرشروع کنی شاید سختتدباشه و درامدشدکم اما روال کار دستت بیاد برات راحت میشه هرچقد ک ...

آهاااا.موفق باشید😙

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
برو تو دیوار ببین کجاها تولید کننده محتوا میخوان به همشون پیام بده ...کلمه ای چند کار میکردی؟

۴۰۰ کلمه ۴هزارتومن کلادوبارگرفتم ولی تایید نشد یبارش نوشت پارت ها خیلی کوتاهه با اینکه درمجموع شده بود ۴۲۰ کلمه

یبارشم ذخیره نکرده بودم مطالبم پرید منم بیخیال شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

تولید محتوا انجام میدم واسهدجاهای مختلف تو دیوار بری برای کاررسرچ کنیراونایی که تولید کننده محتوا می ...

فقط تو برنامه دیوار مشتری پیدا میکنی با عنوان تولید محتوا؟؟

از سال ۹۲ تا الان سه تا کاربری داشتم هرسه بار تعلیق تعلیق تعلیق چرا چرا این بود آرمان های ما🤕🤕🤕
۴۰۰ کلمه ۴هزارتومن کلادوبارگرفتم ولی تایید نشد یبارش نوشت پارت ها خیلی کوتاهه با اینکه درمجموع شده ب ...

خیلی کم میداده اراد برندینگم همینطور بود من اصلا لاهاش کار نکردم کارای من هزار کلمه ای هستن بابت هر کار 15 تومن میگیرم اما سخت نیس زیاد

خیلی کم میداده اراد برندینگم همینطور بود من اصلا لاهاش کار نکردم کارای من هزار کلمه ای هستن بابت هر ...

خب زیاد فرقی نداره ک اونم حقوق هزار کلمه ای هاش بیشتره 

از کجا پیدامیکنی؟؟همشو ازتوگوگل مینویسی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دیگه موضوع میدن از گوگل مطلب پیدا میکنم مینویسم

نمیفهمن کپیه؟؟ میدونم باید یکم تغییرش داد  ولی خب اصلش همون میشه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیفهمن کپیه؟؟ میدونم باید یکم تغییرش داد  ولی خب اصلش همون میشه دیگه

نه وقتی تغییر بدیم نمیفهمن اما اگه همونو کپی کنیم نیفهمن من که از اول خودم با یه ساختار حدید تایپ میکنم یه جملهدرو میشه با چند شکل مختلف نوشت

خب زیاد فرقی نداره ک اونم حقوق هزار کلمه ای هاش بیشتره  از کجا پیدامیکنی؟؟همشو ازتوگوگل مینویس ...

با گوشی فقط یا نه لب تاپ میخواد

از سال ۹۲ تا الان سه تا کاربری داشتم هرسه بار تعلیق تعلیق تعلیق چرا چرا این بود آرمان های ما🤕🤕🤕
با گوشی فقط یا نه لب تاپ میخواد

گوشی 

بزن سایت اراد داک میاد برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40