2777
2789

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

فکر کنم پسر سالم باشه و اونی که دلت میخاد واسه امضای من دعا کن لطفا لطفا لطفا😪

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره

از رو چی میگی پسره ؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
فکر کنم پسر سالم باشه و اونی که دلت میخاد واسه امضای من دعا کن لطفا لطفا لطفا😪

عزیزم چطور میگی پسره؟؟؟

14هفتته چطور بهت نگفته چیه

گفت معلوم نیس ولی گفت شاید دختر باشه 

عزیزم چطور میگی پسره؟؟؟

از فرم چانه عزیز

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
از فرم چانه عزیز

چطوری دکتر سونو گفت معلوم نیس ولی گفت شاید دختر باشه 

چطوری دکتر سونو گفت معلوم نیس ولی گفت شاید دختر باشه 

من حس کردم کشیده هست تا سنو تاپیک قبلی که دیدم اون دختر بود

قلبش چنتا میزد

والا نگفت اینو منم اصلا یادم نبود بپرسم