2777
2789

سلام.من تنبلی تخمدان دارم زیادم نیست.دکتر بهم قرص متفورمین هد۱۲ ساعت.آمپول ۲ عددپروژشترون ک دیروز زدم.و لتروزول موقعی ک پریود شدم بخورم شبی ۲ عدد.ولی امپول آزادسازی نداد.چرا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیشد حامله شدین.ترو خدا بهم بگین

بله شدم پسرمو الان ۷ ماهه باردارم 

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
بعد از اینا روزای تخمک گداری برو خودت سونو بده اگ داشت ازاد میشد ک هیچ اگ نه بروو امپول برات بنویسه

یعنی داخل سنو نشون میده ک داره آزاد میشه.بدبختی من اینه راهم دوره

بله شدم پسرمو الان ۷ ماهه باردارم 

وتی خداروشکر.شما آمپول آزادسازی نداد.؟؟متفورمین هر۱۲ ساعت خوردین..تنبلیتون چقدر بود.اگ‌میشه بهم بگین.پریودات چطوربودن

وتی خداروشکر.شما آمپول آزادسازی نداد.؟؟متفورمین هر۱۲ ساعت خوردین..تنبلیتون چقدر بود.اگ‌میشه بهم بگین ...

من شبی دوتا لترازل سوم تا هفتم پریودی خوردم و روز ۱۱ هم رفتم سونو فولیکول خوب داشتم همون جا تو مطب دکتر یه عمل کوچیک روم انجام داد به هوش بودم گفت دهانه ی رحمم بسته بوده و بازش کرده بعدش یه شب درمیون رفتم اقدام و روزای ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ هر روز بود توضیح کاملش تو تاپیکام هست 

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
وتی خداروشکر.شما آمپول آزادسازی نداد.؟؟متفورمین هر۱۲ ساعت خوردین..تنبلیتون چقدر بود.اگ‌میشه بهم بگین ...

آمپول نزدم . بچه ی اولمم با عکس رنگی باردار شدم . من لاغرم و ورزش میکنم تا تنبلی تخمدان رو کنترل کنم