2777
2789
عنوان

ازدواج خواهر کوچک تر

262 بازدید | 11 پست

نظرتون در مورد ازدواج خواهر کوچک تر زودتر از خواهر بزرگ تر چیه؟ و بهترین جواب، در جواب سوال چرا ازدواج نمی کنی چیه🤔🤔🤔🤔

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی هرکی قسمتی داره دیگه خودخواهی محضه که ادم مانع خوشبختی و ازدواج خواهر کوچیکترش شه به خاطر خودش شاید اصلا بزرگه ازدواج نکرد گناه کوچیکه هم میفته گردنش . تو فامیلمون داریم و این اصلا خوب نیست بزرگه خواستگار نداره کوچیکه کلی خواستگار داره ولی اجازه نمیدن بیان 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اشکالی نداره خواهرهای منم همین بودن وخیلیای دیگه

وجواب شما این باشه که اونیکی من میخوامش هنوز پیداش نشده

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

من ۵ سال بعد خواهر کوچیکترم ازدواج کردم😁 هرکی پرسید گفتم فعلا قصد ازدواج ندارم و نمیخوام این مانع خوشبختی خواهرم بشه.خودخواهیه بخاطر من اونم بمونه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی