2777
2789
عنوان

شوهرم درخواست طلاق داده😒

4729 بازدید | 22 پست

روز اول دادگاه رو نرفتم افتاد عقب حوصله دادگاه رو ندارم نرم دادگاه خودش میتونه طلاقم بده و تمومش کنه؟

ی پیام اومده برام برای تعیین داور😑🤨چی هست به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعیین داور یعنی یک مرد از طرف خودت ببری پهلو قاصی که مثلا باهاتون حرف بزنه برگردین ب زندگی 

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  
به برکت قانون مملکتمون شوهر میتونه حتی اگه زن نخواد طلاقش بده،ولی زن اگه بخواد طلاق بگیره باید هفت خ ...

لعنت به قانون کشور ما امروز مادرشوهرم اومده میگه زن کالا شوهرش برده شوهرش مرد خیلنت کنه عیب ندارع

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
لعنت به قانون کشور ما امروز مادرشوهرم اومده میگه زن کالا شوهرش برده شوهرش مرد خیلنت کنه عیب ندارع

همه مادر شوهرم از این زرت و پرتا زیاد میگن 

ولی پس چرا نوبت دختر خودشون که میشه دخترشون میشه دختر شاه پریون و شوهر و خونوادش باید بشن خاک زیر پاش ! 

به این جور حرفای عوضی مادر شوهرت گوش نده 

چون با داماد یه طور دیگه حرف میزنن با عروس هم یه طور دیکه 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .