2777
2789

بچه ها من یک و نیم ماه پیش کرونا گرفتم به نظرتون بازم میگیرم به این زودی؟ خیلی نگرانم 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی خود ب خود کرونا میگیریم؟

اخه من تازه ۱۵ روزه میگذره دوباره میگیررررم؟؟؟😩😩😫😫

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
من همسرم به فاصله دوماه دوباره گرفت.ما خیلی هم رعایت می کردیم.سری دوم خیلی شدیدتر از سری اول بود.

یا خدا من پیش ادم کرونایی بودم که نمیدونستم کرونا داره بعد فهمیدم نکنه گرفتم ای وای بدبخت شدم

مشخص نیست ولی دکتر بهم گ😎ت سه تا شش ماه انتی بادی داری ولی اگه هرشب اب نمک رو از گلو و بینی قرقره ک ...

کاش آنتی بادی باشه من خیلی نگرانم یه جوری شدم 

نگو پیش کسی بودم که کرونا داشته و خبر نداشتم 😔😔

یا خدا من پیش ادم کرونایی بودم که نمیدونستم کرونا داره بعد فهمیدم نکنه گرفتم ای وای بدبخت شدم

من مامانم ب فاصله سه هفته باز کرونا گرف،متاسفانه سری دوم حالش خیلییییی بد بود و بستری شد بیمارستان با ۸۰ درصد درگیری 

ولی دفعه اولش ک حتی ی سرفه هم نداش

من مامانم ب فاصله سه هفته باز کرونا گرف،متاسفانه سری دوم حالش خیلییییی بد بود و بستری شد بیمارستان ب ...

وای منو نترسونید بدبخت شدم پس 😭😭😭😭