2777
2789
عنوان

چقدر دلم برای زن های این مملکت میسوزه🙇🙇🙇

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 26 پست
من اصلا فقط خیانت رونمیگم  ببین طرف به زنش خیانت کرده میگن زنش بدبوده تامینش نکرده زنه خیانت ...

کلا تو این جور مسائل مردا اعتماد به نفس دارن متاسفانه همه تقصیرا می افته گردن زن خیلیاشم همون زنای دور و بر میگن که گفتم من به عینه دیدم مرده خیانت کرده بود مادر و خواهرش به عروس میگفتن تقصیر توعه بهش نرسیدی😑

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
داشتم صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش میکردم یک آقای ایرانی زن دانمارکی فک کنم گرفته بود میگفت زنهای او ...

واقعاهمینه 

الان از ی زن توی اطرافیان من اینقدرباانزجارصحبت میشه انگار ن انگار خود طرف عندخیانت ! خب چرانمیگین مردش اخلاق نداشت یابدبود چرادرکش نمیکنین چرابرچسب میزنین 

مگ مردوزن چ فرقی دارن

👀👀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا تو این جور مسائل مردا اعتماد به نفس دارن متاسفانه همه تقصیرا می افته گردن زن خیلیاشم همون زنای د ...

اره منم دیدم واتیش گرفتم البت تنهاکسی ک طرفداری کردمن بودم

من اصلاخیانت روتاییدنمیکنم ولی اگه بده !واسه هردوطرف! 

👀👀
واقعا دلم دانمارک خواست🙄🙄

😒 منم همینطور. لامصبا بعضی کشورای اسکاندیناوی برای دبیرستان یا دانشگاه رفتن بعنوان تشویق ماهیانه پول بهت میدن. 

میگن اسپانیا هر ماه پولی به جوانان برای مستقل شدن میده که بعد 2 سال میتونن خونه بگیرن باهاش 🙃

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ایول چ دوست داشتم 

والا اونا اینجور امکانات و حق و حقوق ها رو دارن که اینقدر اعتماد به نفس شون بالاست. 

بچه های دوست مامانم اونجا بزرگ شدن با اینکه لباس و چهره اشون خیلی معمولیه ولی پر از اعتماد به نفس هستند و خیلی هم باسوادن چون مدارس شون خیلی پیشرفته ست. 

اما اینجا دختر از سن مجردی دنبال لابیا پلاستی و تغییر کل قیافه و چیزای دیگه ست

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بعضی ها خودشون دوست دارن حقیر باشن نمونه این خانم ها توی همین سایت که نشان دهنده شرایط جامعه هست فرا ...

عزیزم نتیجه اش همه جامعه رو میگیره. کل زن ها سبک میشن...

ما خیلی باید تلاش حقوق و وظایف خودمونو درست بشناسیم و بشناسانیم... به خاطر خودمون

همه جا همینه !همکار خواهرم توی یکی از شهرای انگلیس دختره رو باردار کرد و ولش کرد😐اینجا باز یه کم مر ...

اونا که اشششغالن کصافتا

بگم چیا که از این مذکرای اروپایی ندیدم

نمیشه گفت مرد. یه موجود مذکرن فقط 

باز اینجا هنوز مردانگی یه شاخصه هایی داره

هنوز غیرت داشتن ارزشه

آشغالا مونم باز هنوز از یه سری لاشی بازیا حیا میکنن

کاش اینقد زنا خودشونو ارزون نمی‌کردن

قدیم ظلم به زن خیلی بوده اما الان خیلی ارزون و دم دستی کردن، هرچی ظلمه هم اول خود زن ها کردن 

قدیم پسره اگه مچ پای دختره رو میدید تو کونش عروسی بود

اونی که موفق میشد با یه دختر ارتباط بگیره چقدر احساس لیاقت میکرد که اینقدری بوده که جنس مخالف تونسته بهش توجه و اعتماد کنه

الان چی؟ زن ها قدر خودشونو ندونستن

خب برن خودشون کار کنن کسی نگفته بشینن گوشه خونه مصرف کننده باشن هرکسی مسئول سیر کردن شکم خودش هست ،ک ...

ببین نمیگم زن باید دستش دراز باشه حقارت بکشه ها

اما اینم که سریع همه میگن خودمون کار میکنیم همین خودش حقارته. چرا اینکه شوهر، خرج بده رو به چشم حقارت میبینید؟ اتفاقا عزته... وظیفشه. مثل کشورای دیگه وظیفه نداریم که خودمون خرجمونو دراریم و حتی دونگ رستورانمونم حساب کنیم. اون حقارته یا اینکه یکی دیگه حمایت مالیت کنه؟

وقتی قانون و عرف پشتته چرا احساس حقارت کنیم؟ باید بگیم بده و اونم بده...‌مردا کار دیگه ندارن که تو زندگی.‌همین شغل و درآمدم از سرشون وا کنیم خودمون جورشو بکشیم؟ هم مدیریت زندگی و خونه و بچه و... هم کار بیرون ؟ این عزته؟

اتفاقا منت ما باید رو سرشون باشه که یه تنه همه ابعاد زندگیشو داریم میچرخونیم. خیلی مردا اصن نمیفهمن بچه شون چجوری بزرگ شد... فقط رفته کار کرده پول درآورده... به نظرم هیچ تحقیری نداره و باید خرج خانواده شو بده.. اگه نده اون بی عرضه اس. اونه که لیاقت زندگی نداشته...

کار بیرونم سخته درست، اما اونم مرده. واسه همین کار ساخته شده پس میتونه

چرا سریع از حقتون کوتاه میاید؟

منت اگه گذاشت سرتونو بگیرید بالا قانونو براش بخونین بفهمه خرج خوراک و پوشاک و دوا دکترتون وظیفشه نه لطف...