2777
2789

به عنوان یه مهندس عمران با ارشد خاک وپی و کاملا بیکار نظرم از شرایطم کاملا گویاس.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
به عنوان یه مهندس عمران با ارشد خاک وپی و کاملا بیکار نظرم از شرایطم کاملا گویاس.

خب عزیزم چرا خودت ازاد برای خودت کار نمیکنی؟ میدونی اشتباه مامهندسا چیه ؟ اینکه بعد تموم شدن درسمون میریم سراغ کار برای شرکتا که اشتباه محضه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام مهندسه  اصلا کار نیست خداروشکر بابای من کار داره ولی مهندسا دیگه در کل کار پیدا نمیشه ب ...

مهندس چی هستن پدرتون؟

و بااطمینان میگم برای همه مهندسین کار هست منتهی مسیر اشتباه میرن

مهندس چی هستن پدرتون؟ و بااطمینان میگم برای همه مهندسین کار هست منتهی مسیر اشتباه میرن

نخیر نیست.مهندس کشاورزی

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
اون قدیما بودکه مهندس ابهتی داشت و درآمدی الان تو هر خونه ای 3 تا مهندس نشسته

درسته مهندس زیاده 

پزشکم زیاده 

همه رشته ها اشباع شده منتهی برای درامد بستگی به عرضه و تلاش داره 

من خودم مهندسم با درامد بالا و دوستامم مهندسن با درامد یک سوم من

ناراحت میشم از اینکه میبینم دید هموطنم نسبت ب منهدس بودنش اینه 

این تاپیکو زدم تا بتونم حداقل تغییرو تو نظرات داشته باشم

خب عزیزم چرا خودت ازاد برای خودت کار نمیکنی؟ میدونی اشتباه مامهندسا چیه ؟ اینکه بعد تموم شدن درسمون ...

ببین عزیزم شما قیمت مصالح و اینهمه باند و باندبازی تو نظام مهندسی هرشهرو تعداد فارغ التحصیلا رو ببین به نظرت منی که گرایشم خاکه حالا تو شهری که ۴۰ تا ازمایشگاه خاک داره میتونم ازمایشگاه خاک بزنم؟میتونم دفتر فنی بزنم؟

حقوق سرپرست کارگاه ماهی ۱۵۰۰ئه بدون بیمه یعنی نصف حقوق اداره کار!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ببین عزیزم شما قیمت مصالح و اینهمه باند و باندبازی تو نظام مهندسی هرشهرو تعداد فارغ التحصیلا رو ببین ...

شما میتونی بری تو کار اجرا 

میدونی الان چقدر درامد اجرا بالاس؟

شما میتونی بری تو کار اجرا  میدونی الان چقدر درامد اجرا بالاس؟

عزیزم اجرا هم شرایطش همونه هرشهری چندتا غول ساخت وساز داره که کارا رو اکثرا اونا میگیرن،من هم پروانه نظارت دارم هم اجرا 

عزیزم اجرا هم شرایطش همونه هرشهری چندتا غول ساخت وساز داره که کارا رو اکثرا اونا میگیرن،من هم پروانه ...

همین ساخت و ساز ها نیاز به عمران دارن م دوستم رفت سراغشون و کار میزنه و اصلا وقت نداره

همین ساخت و ساز ها نیاز به عمران دارن م دوستم رفت سراغشون و کار میزنه و اصلا وقت نداره

بله شما حق دارین واقعیتش من خیلی کار برام ریخته ولی نمیرم چون وجهه مهندسی رو میخوام خراب کنم