2777
2789
عنوان

بدخوابی کودک 13 ماهه من

1358 بازدید | 35 پست

باسلام

بچه ها پسر من 13 ماهش تموم شده تازگیا

شب ها اکثرا مداوم نمیخوابه همش ازین پهلو به اون پهلو میشه

تا بلند نشم و رو پام نزارم و اروم نخابونمش دیگه نمی خوابه

احساس میکنم نفخ شکم داره یا شکم درد داره که نمیتونه راحت بخوابه

به نظرتون علت دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟ راهکارش چیه بچه ها؟ اکثرا اب نبات و نعنا میدم ولی زیاد تاثیر نداره.

اکثر شبا اینجوریه و من حداقل 4 یا 5 بار بیدار میشم که باعث شده خوابم بهم بریزه و خسته باشم در طول روز

خیلی وول میخوره تو خواب و همش موقع خواب دستاشو به چشم و بینیش میماله و اذیت میشه.

ممنون 

ممکن دندون در بیاره

یا کامل سیر نمیشه

پسرمن از ۱۲ماهگی میاد شبا شیر میخوره

منم موندم چجوری از شیر شب بگیرم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یادش بخیر😞 عادیه تو این سن

عزیزززززمم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

شاید هوا سرد شده بینیش کیپ شده. بخاری روشنه یا شوفاژ هوا خشک شده. قبل خواب با دستمال مرطوب سوراخای بینیشو تمیز کن. بخور یا کتری تدارک ببین که هوا مرطوب بشه. شاید بتونه راحتتر بخوابه 

یه خانم مستقل و قوی 
منم بچم همین سنیه همینطوره دارن دندون در میارن به این خاطره نگران نباش

واقعا ؟

بیشتر به خاطر خودش ناراحت میشم نمیتونه مدت زمان طولانی راحت بخوابه

دلم براش میسوزه

شما برای دندون قطره بروفن هم میدین بهش. من نگران میشم نکنه عوارض داشته باشه

ممکن دندون در بیاره یا کامل سیر نمیشه پسرمن از ۱۲ماهگی میاد شبا شیر میخوره منم موندم چجوری از شیر ...

منم شیر میدم بهش حداقل یه بار.. البته شیر خشک میدم بهش

شیر ببلاک کامفورت داده دکتر از سه ماهگی همینو میدم. دکترشم گفت همینو بده عوض نککن تا اخر

واقعا ؟ عزیزم..

اره بابا... همین الانم که دوسال و8 ماهشه اگر شب مثلا فلافل بخوره باید مراقب باشم بهش عرق نعنا و اینا بدم وگرنه تا صبح گریه میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
ممکن دندون در بیاره یا کامل سیر نمیشه پسرمن از ۱۲ماهگی میاد شبا شیر میخوره منم موندم چجوری از شیر ...

نه مطمئنم سیر میشه چون غذاش بد نیست میخوره قشنگ

دندوناشم فکر کنم نیش ها بالایی لثه هاش سفید شدن در میاد

واقعا ؟ بیشتر به خاطر خودش ناراحت میشم نمیتونه مدت زمان طولانی راحت بخوابه دلم براش میسوزه شما بر ...

نه نمیدم گناه داره عوارض زیادی داره همه بچه ها این دوران رو باید سپری کنن یه چیز طبیعیه نگرانش نباش 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
اره بابا... همین الانم که دوسال و8 ماهشه اگر شب مثلا فلافل بخوره باید مراقب باشم بهش عرق نعنا و اینا ...

ای جانم عزیزم..

شما دوباره باردارین به سلامتی .. خدا کمکتون کنه خخخ  

نه نمیدم گناه داره عوارض زیادی داره همه بچه ها این دوران رو باید سپری کنن یه چیز طبیعیه نگرانش نباش& ...

دکتر به من گفته  اگه دیدی درد داشت یا تب داشت بده که اذیت نشه بچه   

منم شیر میدم بهش حداقل یه بار.. البته شیر خشک میدم بهش شیر ببلاک کامفورت داده دکتر از سه ماهگی ه ...

سلام عزیزم شما میکرو کردین؟با ذخیره پایین؟چقد طول کشید تا باردار شید؟چند تا جنین داشتین؟با چه کیفیتی