2777
2789
عنوان

توهین و تعصب!

105 بازدید | 0 پست

خیلیامون آدمایی رو دیدیم که به واسطه تعصب، به خودشون اجازه میدن به هر کس و هر چیز توهین کنن. اون تعصب چیکارشون میکنه؟ به قول معروف تعصب چشمارو کور میکنه و تو نمیتونی اون حقیقتی که درسته رو ببینی هر کسی هم بیاد بگه اشتباه میکنی، تو بخاطر تعصب بیجات حرفش رو قبول نمیکنی و طرف رو به فحش میکشی. اینا همش از کجا نشات میگیره؟ گفتم که تعصب. تعصبی که فقط و فقط باعث نابودی طرف میشه و هیچ خاصیت دیگه‌ای نداره، حالا این تعصب میخواد رو هر چی باشه چه علایق و...

اون تعصب باعث میشه طرف به خودش اجازه بده به شخص مقابل توهین کنه چرا؟ چون شخص مقابل مثل خودش فکر نمیکنه! و اون آدم با خودش میگه طرز تفکر من از همه درست تره و همه باید عین من بشن.

خیلی چیزای درباره تعصب هست که اگه آدم بخواد راجع بهش حرف بزنه کلی مطلب میشه ولی در همین حد بگم یکم تعصب بیجا رو کنار بذاریم و بریم دنبال حقیقت تا فردا روزی نفهمیم کل طرز فکرمون اشتباه بود و ضربه بخوریم! تعصب کشنده ترین چیزی هست که انسان میتونه داشته باشه پس عزیز من تعصبت رو بذار کنار که هیچ کمکی بهت نمیکنه.

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.