2777
2789
عنوان

صاحب خونمون جوون جوون فوت کرد

306 بازدید | 13 پست

ماهم ازون کروناگرفتیم چون اومد این خونرو خرید مجبورشدیم بریم محضر اجاره نامه جدید بنویسیم.هی سرفه میکرد شوهرم بهش گفت مشکوکی گفت نه همیشه سرفه دارم نگو کروناداشت یک ماه بستری بود بیمارستان فیلم میفرستاد ازخودش خوب به نظرمیومد یهو جمعه گفتن فوت کرده!

۳۳سالش بود کلی هم جدیدا ملک خریده بود ولی عمرش کفاف نداد استفادشو ببره ...

واقعا ماادما چقدرمیدوییم دنبال پول و ازیه ثانیه بعدمون خبرنداریم.خدارحمت کنه😔😔😔

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه،باز خوبه که کاری بودو سرمایه داشت و بیکار بی‌عار مثه خیلی جوونا نمیگشت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

چه تلخ خدا رحمت کنه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بله واقعا👌 یه نفرم من میشناختم یه خونه سه طبقه بزرگ درست کرد وقتی تکمیل شد تموم رفت سر پشت بوم یکاری داشت اونجا باد محکم اومد انداختش پایین فوت کرد حتی یکروزم فک نکنم تو اون خونه زندگی کرده باشه😔

خدا بیامرزه ولی به جای ملک خریدن اول مراقب سلامتیش بود الان زنده بود ، بقیه رو هم مبتلا نمی‌کرد 😑

والا ماهم مدتی زمین گیر کرد ولی راضی به مرگش نبودیم خیلی ناراحت کننده بود

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
بله واقعا👌 یه نفرم من میشناختم یه خونه سه طبقه بزرگ درست کرد وقتی تکمیل شد تموم رفت سر پشت بوم یکار ...

ای بابا چقدربده

الان دوباره باید بلند شی از خونه؟ خودت چیکار میکنی با این وضع

باید وایسیم تا ببینیم انحصار وراثت چی میشه میخان چکار کنن دوباره بفروشن یا بزارن بشینیم نمیدونم من تازه ۵ماهه عروسی کردم اومدم خونه😔

والا ماهم مدتی زمین گیر کرد ولی راضی به مرگش نبودیم خیلی ناراحت کننده بود

بله واقعا ، ولی بعضی وقتا مال دنیا چشم آدما روی خیلی چیزا می‌بنده که باعث میشه هم به خودشون آسیب برسونن هم به دیگران 😔

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
باید وایسیم تا ببینیم انحصار وراثت چی میشه میخان چکار کنن دوباره بفروشن یا بزارن بشینیم نمیدونم من ت ...

اخ🥺🥺ایشاالله شما هم به مشکل نیوفتی عزیزم

❌ آفلاین تا کنکور 1401 ❌